Елена Гунчева, депутат от ВъзражданеЧовекът не изглежда лош. Малко заплеснат,

...
Елена Гунчева, депутат от ВъзражданеЧовекът не изглежда лош. Малко заплеснат,
Коментари Харесай

Гунчева за министъра: Не изглежда лош. Идва ти да му плеснеш един и да го пратиш да си играе

Елена Гунчева, народен представител от Възраждане

Човекът не наподобява неприятен. Малко разсеян, идва ти да му плеснеш един зад врата и да го пратиш да си играе в пясъчника. Не да го тричаш. Но пък и видеото е културен шоГ за много хора.

Без подозрение Министърът на културата би трябвало да е артистична персона. И тук стигаме до границата - какъв брой артистична? Колкото безгрижник в квартална механа, или колкото Зеленски на трета доза?

И отново споделям - би трябвало да има проби за опиати и други вещества. Ние го предложихме за Народното събрание, но очевидно се постанова и в Министерски съвет. Видимата некомпетентност може и да не е присъщ медицински проблем при някои депутати от ръководещите, а да е вследствие на постоянна приложимост. Задавам си и въпросът дали не са си назначили дилъра при тях поради това!?!

Ако би трябвало да опиша накратко ръководещите, то те са: некомпетентност, парадокс и непросветеност. Поне да не вредяха, но и това не го вършат. Вредни са като скакалци.

Не желая да се греша и в персоналните връзки нито на финансите, нито на Национална агенция за приходите, нито на културата. Ама по-кротко го раздавайте, бре, момчета!

Както споделя многоуважаемият /много българи желаят негови роднини/ министър председател: " Курулация на алангро! ".

И запитвам - докога ще поносим този позор?
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР