Елена Гендова е жената, която роди в кола край гара

...
Елена Гендова е жената, която роди в кола край гара
Коментари Харесай

Жената родила в кола в Пловдив: Всичко стана много бързо, нямахме време да мислим

Елена Гендова е дамата, която роди в кола край гара Филипово в Пловдив. Тя е била бременна с близнаци, като едното момиченце потегля на път, до момента в който двамата са в колата. Благодарение на бащата, детето е изродено и обстановката е овладяна до идването на медиците. Децата и родилката към момента са в болница, само че са в положително положение.
Прочетете още
Гласът на второто, родителите чуват в родилното поделение на клиниката УМБАЛ „ Св. Георги “, след незабавна и животоспасваща интервенция на лекарите. Така действително Елена ражда децата си в две разнообразни точки в града.

 „ Всичко стартира като един естествен ден, само че ми изтекоха водите. След 5 минути бяхме в колата с мъжа ми и тръгнахме към болничното заведение. Беше разкопано и трябваше да обикаляме. И се случи по този начин, че едното момиченце ни се роди в колата. Нямаше време да мисли, всичко стана доста бързо “, описа родилката пред БТВ.

С общи старания двамата съпрузи съумяват да накарат бебето да проплаче. За другото съумяват да стигнат до болничното заведение, където е направена интервенция.

Елена Гендова благодари на екипа в УМБАЛ „ Св. Георги “, който е реагирал доста бързо. 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР