Елена-Антоанета или просто Елена, както я наричат всички в Ергенът,

...
Елена-Антоанета или просто Елена, както я наричат всички в Ергенът,
Коментари Харесай

Признанието на Евгени ще сломи Елена: Много те харесвам, но ми липсва... (ВИЖ ТУК)

Елена-Антоанета или просто Елена, както я назовават всички в " Ергенът ", а и феновете, ще бъде сломена от признанието на Евгени Генчев. Помним, че първоначално се появиха клюки, че точно тя ще е огромната победителка във формата и пианистът ще изгуби мозъка си по нея. Е, уви, това не е по този начин.

Елена освен не остава на финала, само че неприятното е, че ще си тръгне засегната, тъй като в действителност стартира да изпитва мощни усеща към симпатягата от Пловдив. Още нощес видяхме по какъв начин проблеснаха искри, които Ели ще одобри на съществено, като типично влюбена жена. Тя е интелигентна, само че възприятията ще замъглят за малко логиката й.

Източници от кухнята на предаването разкриха, че Генчев ще бъде безпределно почтен с нея и тя ще е една от дребното, на които действително ще изясни за какво не продължава напред.

А повода е повече от простичка и основателна - няма химия и тръпка. Това пролича още нощес, когато Елена даваше благо и драго той да я целуне на пейката, само че това не се случи. Задоволиха се с триене на нослета, до момента в който след нея той едвам не изяде Боряна.

" Много те одобрявам. Ти си прелестна жена, доста интелигентна и почтена. Такива девойки като теб не се срещат постоянно през днешния ден и се веселя, че те познавам. Но мога да ти бъда единствено другар, тъй като за освен това е нужна химия, привличане... Съжалявам ", ще й изясни Евгени, разкриват източниците.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР