Елен Войкова е секретар на Асоциацията на българите в Украйна.

...
Елен Войкова е секретар на Асоциацията на българите в Украйна.
Коментари Харесай

От Асоциацията на българите в Украйна: В Одеса вече е много по-спокойно

Елен Войкова е секретар на Асоциацията на българите в Украйна. Вече 33-и ден екипът на асоциацията поддържа връзка с българите, като всеки ден хора звънят и желаят да се изтеглят, описа Елен пред " Денят стартира ".
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 3456
За разлика от Чернигов, обстановката в Одеса е доста по-спокойна. Магазините, аптеките и банките работят, стартират да отварят търговски центрове, кафенета и паркове. Държавата приканва хората да се завърнат към бизнесите си, с цел да може градът да стартира отново да действа.

" Хората се разхождат по улиците и даже когато се чуват сирени. Вече хората не реагират и не престават да вършат това, което са правили. Хората си приспособяват живота към тази конюнктура в Одеса. Градът продължава да живее "

Хората се запасявт със артикули от първа нужда. Градът е следен от украинските управляващи, получават се филантропични колета от Европейския съюз.

" Мисля, че консенсус сред Русия и Украйна може да бъде реализиран, само че не видях нищо съответно от вчерашните договаряния ", показа Елен.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР