Елен Колева смята да се засели за постоянно в Кипър,

...
Елен Колева смята да се засели за постоянно в Кипър,
Коментари Харесай

Елен Колева емигрира в Кипър! Новият й вече я запозна с родата и май чакат бебе?

Елен Колева счита да се засели за непрекъснато в Кипър, научи HotArena.

Там е адресът на най-новото ѝ гадже и актрисата съществено мислела да заживее с него в родината му. 

Откакто лятото пристигна, хубавата Елен не е мърдала от кипърското море . Тя се плацика в компанията на своя синеок любим – състезателя по таекуондо Андреас Стилиану . 33-годишният кипърец към този момент е срещнал гаджето си с родата, научи „ Уикенд ”.

Родената в Монтана актриса съумяла да влезе под кожата на сестра му. Приятелите на Андреас също се били срещнали с българката и я приели в компанията си, тъй че в Кипър тя се чувствала като вкъщи си. За сметка на това България от ден на ден ѝ опротивявала поради клюките, които не стопират да извират по неин адрес , както и неприятните мемоари от неуспехите в предходните ѝ връзки. Освен това мъжът ѝ печелел там доста повече в сравнение с тя в България, тъй че от практична позиция било по-добре да се реалокира при него. 

Засега двойката не приказва за брак, само че Елен наподобява съмнително напълняла, изключително в талията и ханша . Считаната за огромна хубавица актриса даже е отпуснала коремче, което се пробва да гълта на фотосите, само че все пак не може да скрие. По бедрата ѝ пък стартира да се вижда целулит – нещо до неотдавна немислимо за нея. Въпреки това актрисата наподобява щастлива и спомагателните килограми очевидно не я тормозят. Това поражда подозрения, че може да е бременна от новия си обичан .
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР