Елементарното, напълно ги вади от релсите“, като понякога буквално трябва

...
Елементарното, напълно ги вади от релсите“, като понякога буквално трябва
Коментари Харесай

Ако Си Имате Работа С Тази Зодия, Ще Пожелаете Да Избягате На Пустинен Остров!

Елементарното, изцяло ги „ вади от релсите “, като от време на време безусловно би трябвало да се изправят за миг, с цел да вземат мирис. Ако имате близка персона, родена в този знак, по-добре не създавайте неразбория.

Вечно загрижени

Девите се грижат безусловно за всичко. Притесняват се, в случай че някъде се забавите, в случай че са загорели храната или са не запомнили да купят нещо от магазина. Родените под знака Дева се грижат безусловно за всеки подробност от живота си, без значение дали той е битов или не.

Отношения със фамилията и приятелите

Девите са очарователни, почтени и позитивни персони, които елементарно се съгласяват с други хора. Те са положителни другари, само че им е належащо повече време за доближаване. След като се отворят, незабавно получават уважението, лоялността и ангажираността на своите другари.

Отрицателна линия е тяхната интервенция в непознатите проблеми. Приятели и членове на фамилията могат да се почувстват, като че ли Девите желаят да управляват живота им. Но тези, които същински ги познават, скоро осъзнават, че Девите желаят да проучват хората, за да им оказват помощ да решат проблемите.

В любовен проект

Девите са най-привлекателните хора, само че те не са напълно наясно с чара си. И когато става дума за обич, те мислят разумно и желаят да опитат дали си коства да се трудят към някаква връзка, преди да се оставят на възприятията. Лесно е да се влюбите в една Дева.

А да убедите една Дева, че вие ​​сте верния избор за нея е в действителност триумф, тъй като родените в този знак се във постоянно търсене на съвършения сътрудник. Само в случай че съумеят да схванат, че любовта е несъвършена категория, Девите ще намерят своето благополучие. Те желаят планувани срещи – нищо не е непринудено. Плахи са и се чудят какво ще се случи на любовната среща или защо ще се приказва. Докато връзката към момента не е сериозна, те не желаят да им поставяте прекалено много въпроси.

Женските Деви в любовта

Представителките на нежния пол, които са родени под знака Дева са тихи и резервирани и при мъжете оставят усещането, че са недостижими, само че те в действителност единствено си дават повече време, с цел да проучват и обобщават обстоятелствата и възприятията, преди да се прибегне до нещо съществено. По този метод, те пречат да бъдат засегнати. Ако решат да бъдат в сериозна връзка, те са лоялни и предани на своя сътрудник. Жените, родени под знака Дева са верният любовен избор за тези мъже, които харесват старомодни девойки, които желаят да „ вървят постепенно “.

Мъжете Деви в любовта

Мъжете, родени под знака Дева наподобяват студени извън, само че в реалност са доста добродушни. Те се нуждаят от партньорка с доста самообладание, която желае да живее предвидим живот и ще има предпочитание да изчака, до момента в който Девата реши, че е „ време да се върже “. Мъжките Деви не са доста сантиментални хора, само че по тази причина пък са доста почтени, отдадени и лоялни към своя сътрудник. Те са идеалният избор за тези девойки, които желаят постоянна и здрава връзка, с правилен сътрудник.

Вземането на решения

Някои хора мислят, че Девите се двоумят или не умеят да вземат решения, само че те в действителност желаят хубаво да „ премерят “ нещата преди да създадат избора си. Те са страхотни в решаването на проблеми, защото отделят всички детайли от съответната обстановка, проучват всеки поотделно и по-късно ги събират, с цел да вземат вярното решение. Рационалното мислене на Девите, нормално разочарова другите хора.

Дом и кариерата

Девите са проведени в мозъка си, само че не се интересуват да губят време да разсъждават по какъв начин да промененят дома си. Най-важното е да бъде чисто, а другото може и да изчака.

По отношение на кариерата си, Девите са отлични служащи, тъй като са доста работливи и дават всичко от себе си, с цел да разширят знанията си и да усъвършенстват уменията си.

Добрите работни позиции съгласно характерностите на Девите са: теоретичен откривател, контрольор, служител на реда, езиковед или счетоводител.
Любими цветове: избират синьо, зелено и мрачно кафяво, а заобикалят ярки и пастелни цветове.
Хубав ден от седмицата: сряда
Девите най-вече си пасват със: Скорпион, Козирок, Телец, Рак.
Обичат: Да оказват помощ на други хора.

източник: zajenata.bg
Tags: ОЩЕ АСТРОЛОГИЯХОРОСКОП
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР