Електрозахранването на стадион Христо Ботев е възстановено, съобщиха от фирмата.

...
Електрозахранването на стадион Христо Ботев е възстановено, съобщиха от фирмата.
Коментари Харесай

Пуснаха ел захранването на Колежа, фирмата обясни за аварията

Електрозахранването на стадион „ Христо Ботев ” е възобновено, оповестиха от компанията. В позиция от  „ Динамик Електрик Груп “ ООД, подизпълнител на „ ДЗЗД КОЛЕЖА “, изясняват и за аргументите за повредата – направени са  промени по дейното съоръжение на стадиона от ползвателя без координиране с Община Пловдив и компанията реализатор.
Прочетете още
Ето и цялата позиция:

Във връзка с казуса с електрозахранването на стадион „ Христо Ботев “, компания „ Динамик Електрик Груп “, като подизпълнител на „ ДЗЗД КОЛЕЖА “ и отговарящ за електроизграждането на стадион „ Христо Ботев “, оповестява:

„ Събота следобяд получихме сигнал от компания „ Техномонтаж “, изпълняваща структурата на Северната естрада на стадион „ Христо Ботев “, че има оттечка на ток и че компанията, прекратява незабавно работа.

Представители на „ Динамик Електрик Груп “ и „ ДЗЗД Колежа “ направихме оглед на стадиона и преминавайки през трафопоста, който се намира на ул. „ Вършава “, чухме звук, който идва от разпределителната касета на стадиона. По най-бързият метод, даже без нужното съоръжение прекъснахме зареждането на тази касета, а един от кабелите беше горящ. След което се опитахме да се свържем с възложителя на стадиона, само че несполучливо.

След това получих и известие от ПФК „ Ботев “ за казуса с електрозахранването и незабавно отговорих, че на следващия ден сутринта ще има екип на стадиона.

В неделя пристигнахме дружно с мой чиновник и направихме цялостен оглед и констатирахме, че захранващия кабел, който води до табло ГРТ, бранш В е дефектирал и голям брой високомощни прекъсвачи в касетата са изгорели. За това уведомихме представители на ПФК „ Ботев “, че ремонтните действия ще стартират в първия работен ден, т.е. понеделник.

Днес в границите на няколко часа, успяхме да възстановим електрозахранването на стадиона, като констатирахме след огледи по помещението с представители на Община Пловдив, че са направени промени по дейното съоръжение на стадиона от ползвателя без координиране с Община Пловдив, като притежател, проектанта на стадиона и моя екип.

Причините за отпадане на зареждането:

1ва Преместване на интензивно съоръжение в едно помещение – сървърно

2ра Установяване на голям брой гризачи, които бяха открити мъртви, сред захранващия шинопровод и кабели на токови кръгове, компрометирани от гризачи "

С Уважение,

Хубен Анадолиев - Управител на „ Динамик Електрик Груп “ ООД - отговарящ за електрозахранването на стадион „ Христо Ботев “



 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР