Електроцентралите в Украйна отчаяно се нуждаят от международна помощ. Русия извършва

...
Електроцентралите в Украйна отчаяно се нуждаят от международна помощ.
Русия извършва
Коментари Харесай

ЕС помага на Украйна за ремонт на повредената инфраструктура

Електроцентралите в Украйна обезверено се нуждаят от интернационална помощ.

Русия прави масирани офанзиви против електроенергийната и отоплителната инфраструктура на Украйна от октомври, потапяйки милиони хора в мрачевина и мраз.

Въпреки че спешните екипи работят изключително, с цел да възстановят водоснабдяването и отоплението, има голям дефицит на аварийни елементи, нужни за ремонт на развалената мрежа.

 
Има друга част от оборудването, което е нужно, само че е мъчно да се откри на европейския пазар заради разликите в техническите стандарти и равнищата на електрическо напрежение сред Украйна и Европейски Съюз.
Артур Лорковски – шеф на секретариата на Енергийната общественост

Украйна внася електрическа енергия от Европейски Съюз посредством взаимосвързани мрежи. И въпреки всичко, заради другите равнища на електрическо напрежение, предаването се нуждае от огромни трансформатори, които да бъдат ситуирани на границата.

Тези трансформатори бяха обект на съветските удари и ще са нужни най-малко 6 месеца, с цел да бъдат създадени и доставени.

 
Секретариатът на Енергийната общественост е основал фонд, който разрешава на евентуалните донори да вземат участие финансово в процеса на доставка на такива продукти на европейския пазар, тъй че тези характерни артикули да могат да се създават от европейски компании.
Артур Лорковски – шеф на секретариата на Енергийната общественост

Европейски компании са призовани незабавно да дарят непотребни елементи, с цел да се помогне на Украйна.

Енергийната общественост до момента е провела 37 доставки. Но към момента е неразбираемо дали ще се намерят задоволително аварийни елементи, с цел да се помогне на страната да изкара зимата. 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР