Електроразпределителната компания в Североизточна България извърши рехабилитация на мрежата ниско

...
Електроразпределителната компания в Североизточна България извърши рехабилитация на мрежата ниско
Коментари Харесай

ЕРП Север обнови въздушната електроразпределителна мрежа в село Балван


Електроразпределителната компания в Североизточна България извърши рехабилитация на мрежата ниско напрежение в село Балван, област Велико Търново. Обновяването на оборудванията е на стойност 80 000 лв. и включи замяна на стълбове, проводници и електроразпределителни детайли. В новата мрежа са вложени над 7000 метра нови усукани изолирани проводници, които са най-подходящи за въздушни електропроводни линии във връзка с резистентност на неподходящи метеорологични условия.

Рехабилитацията и профилактиката на оборудванията на територията, обслужвана от ЕРП Север, се организира съгласно планувани действия на сдружението за възстановяване качеството на електрозахранване на клиентите. Инвестициите в мрежата минимизират разстройствата в електроснабдяването и икономисват на клиентите времето без електричество за локализирането на повреди и осъществяването на неотложни ремонтни действия.

Паралелно с осъществяването на своите задължения за тази година електроразпределителното сдружение към този момент възнамерява част от обектите, които ще заложи за реализиране в своята капиталова стратегия за 2020 година

* обява

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> -->

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР