Електроразпределение Юг (част от EVN България) беше отличено в областта

...
Електроразпределение Юг (част от EVN България) беше отличено в областта
Коментари Харесай

Eлектроразпределение Юг с награда за модерни ГИС решения


Електроразпределение Юг (част от EVN България) беше отличено в региона на използването на географски осведомителни системи (ГИС). На публична гала във връзка 20-то издание на Световния ден на Географска информационна система компанията получи премия за „ Корпоративен метод в използване на най-съвременни Географска информационна система решения в електроразпределението “.

Електроразпределение Юг беше отличено в категория „ Ютилитис “, като премията одобри инж. Здравко Братоев, началник „ Мрежов инженеринг – електричество “ и „ Управление на мрежата “. Отличието беше връчено от Стамен Янев - изпълнителен шеф на Българска организация за вложения.

В региона на Географска информационна система това е второ самопризнание за EVN България – през 2014 година компанията беше отличена за новаторски Географска информационна система технологии в електроразпределението.

Честването на Световния ден на Географска информационна система в страната ни се провежда от ЕСРИ България, като юбилейното издание тази година се организира на 14 ноември с рекорден брой от близо 600 участници. Сред формалните посетители бяха Валентин Йовев - зам.-министър на районното развиване и благоустройството и Деница Сачева – зам.-министър на образованието и науката.

Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР