Електропроводите с високо напрежение в Съединените щати скоро ще бъдат

...
Електропроводите с високо напрежение в Съединените щати скоро ще бъдат
Коментари Харесай

„Вълшебните топки“, инсталирани от дронове, може скоро да революционизират електрическата мрежа на САЩ: „Ненадминато качество в мащаб“

Електропроводите с високо напрежение в Съединените щати скоро ще бъдат следени от „ вълшебен топки “ от Норвегия.

Heimdall Power пуска неповторима технология под формата на датчици във формата на сфера, които са нараснали потенциала на електропроводите с 30% в Европа, съгласно история за технологията от Electrek.

Още по-добре, първите консуматори на датчиците оповестяват, че икономисват пари, защото преносните линии се употребяват по-добре в техните мрежи.

„ Това лято... Успяхме да изключим една от двете паралелни линии и да „ претоварим " другото, тъй като имахме цялостен надзор върху температурата ", сподели Тронд Аре Бьорнволд, управител на отдел за развиване на мрежата в Arva в Норвегия, в прессъобщение на Heimdall.

Сферите мерят температурата на линията, тока и други основни индикатори. Нещо повече, Heimdall си партнира с швейцарската Meteomatics, компания за данни за времето. Комбинираният разбор е ориентиран да помогне на мрежовите оператори да максимизират потенциала н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР