Електронното правителство е на път да стане факт, що се

...
Електронното правителство е на път да стане факт, що се
Коментари Харесай

Агенцията по вписванията готова с е-правителството

Електронното държавно управление е на път да стане факт, що се отнася до Агенцията по вписванията, от 27 юли, когато уеб страниците на Търговския указател и Имотния указател се сплотяват в един. Това съобщи в изявление за Канал 3 шефката на Агенцията Габриела Козарева.

От 27 юли, понеделник, регистърът ще бъде наличен единствено през единния портал https://portal.registryagency.bg/.

„ Разликата е във входа. Сега с обединяването на двата уеб страницата регистрацията се прави още на входа. Към потребителското име се причислява метод на идентификация. След това няма потребност повече да се вкарват всички тези кодове, верифициращи даден консуматор “, обясни Козарева.

В идващите няколко дни следва да разберем дали работата е свършена добре, тъй като ѝ следва действителният тест от потребителите, които биха могли да се сблъскат с редица проблеми, а те на собствен ред би трябвало да бъдат решени навреме, уточни Габриела Козарева.

„ В рамките на предходната година постигнахме две законодателни промени. Едното е премахването на годишната нулева декларация. Второто е условие подаващият декларация за годишен финансов доклад да попълня единствено две заявления дружно със самия финансов доклад “, напомни Козарева във връзка с свършената работа откогато е застанала отпред на Агенцията по вписванията.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР