Електронният прием за групите в детските градини за учебната 2020/2021

...
Електронният прием за групите в детските градини за учебната 2020/2021
Коментари Харесай

Ето кога стартира електронният прием за детските градини в Казанлък 

Електронният банкет за групите в детските градини за образователната 2020/2021 година ще започва от 9 часа на 9 април, оповестяват от пресцентъра на община Казанлък.
Приемът се осъществя според наредбите на Наредба N 9 за изискванията и реда за записване, отписване и пренасяне на деца в общинските детски градини на територията на общината.
За трета поредна година ще се кандидатства през два разнообразни модула на уеб страницата на общината. Единият модул е за яслена група в детска градина - за деца, навършили 10-месечна възраст до 2 години и 11 месеца. Вторият е за групи в детска градина - от първа до четвърта, за деца, навършващи през 2020-а от 3 до 7 години, в това число разновъзрастова от 2-годишни в дребните обитаеми места, в които няма обособена яслена група.
За родителите, които вероятно не биха се справили с попълване на електронния формуляр, шефовете на детските заведения ще основат нужната организация. По предварителна поръчка за ден и час на място и ще се позволява единствено по един родител в детско заведение.
След оповестяване на класиранията шефовете ще изработят графици и още веднъж родителите ще бъдат допускани по един в постройката на съответната детска градина.
Пълният график и реда за кандидатстване може да се намерят на уеб страницата на община Казанлък. 
На 29 май ще стартира електронният банкет за първи клас и подготвителни групи в учебните заведения. 
Първия електронен банкет за четирите детски ясли ще започва на 15 юни, а за община Казанлък ще осведоми жителите в допълнение. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР