Електронният магазин Goodoffer24.com предлага продуктови ключове и лицензи за най-популярния

...
Електронният магазин Goodoffer24.com предлага продуктови ключове и лицензи за най-популярния
Коментари Харесай

Промоция на продуктови ключове: Windows 10 Pro за $10,69, Office 2016 Pro за $26,49

Електронният магазин Goodoffer24.com предлага продуктови ключове и лицензи за най-популярния програмен продукт към сегашен ден.
Магазинът е добре прочут със своята бърза доставка посредством електронната поща и със своите конкурентни цени. Освен продуктови ключове за активиране на операционната система Windows 10, Goodoffer24.com предлага и богато многообразие от най-хубавите софтуерни артикули – присъединяване в Xbox Live Gold и доста харесваното последно време заглавие PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS.

Windows 10 е най-новата операционна система на Microsoft, ловко съчетаваща мощните страни на Windows 8 и известността на Windows 7. Има единствено един минус: първичната цена на операционната система е $200. Но има метод за решаването на този проблем. От Goodoffer24.com можете да закупите лиценза за Windows 10 – при цена едвам $14. Офертата е лимитирана!

Goodoffer24.com предлага най-лесното и комфортното закупуване на продуктови ключове за Windows 10 и Office 2016 Pro

Интернет магазинът предлага специфична оферта за посетителите и читателите на Kaldata. Това е кодът Gokaka15off, даващ 15% отстъпка при закупуването на всички софтуерни ключове:
Windows 10 Pro Professional CD-KEY (32/64 Bit) за $10.69Microsoft Office 2016 Pro Professional Plus CD-KEY (1 PC) за $26.94Microsoft Office 365 (1 Year) 1 Device (WIN/MAC) за $20.11
Очаквайте бърза доставка и положително обслужване

От Goodoffer24.com можете да очаквате допустимо най-хубавото обслужване. Малко след закупуването, ще получите лицензния код непосредствено в електронната си поща. Няма пощенски разноски и не се постанова да чакате дни за доставката.

Моля, имайте поради, че този лиценз не дава опция за възобновяване от Windows Home към Windows Pro. Необходимо е да изтеглите истинската версия на операционната система, да инсталирате Windows 10 и да я активирате с кода от електронната поща.

Как става поръчването от Goodoffer24.com

Невероятно елементарно. Нека да разгледаме образец с Windows 10 Pro. Първо кликнете върху бутона Add to Chart (добави в количката):



Влезте в раздела с количката и и кликнете върху Apply Discount Code (Въвеждане на кода за отстъпка) и въведете там Gokaka15off. След това, при кликване върху Proceed To Checkout (прилагане на отстъпката), ще получите крайната цена на продукта, с приспадната отстъпка.



Сами се убедете, какъв брой бързо ще бъде изпълнена поръчката от страна на Goodoffer24.com. Спестете спомагателни средства благодарение на купона за отстъп. Възможността е доста удобна!

Платено съобщение
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР