Електронни игри, компютри, плейстейшъни, модерни мобилни телефони и всякаква друга

...
Електронни игри, компютри, плейстейшъни, модерни мобилни телефони и всякаква друга
Коментари Харесай

Деца от Пловдивско затрупаха Дядо Коледа с писма, най-много искат да са с родителите си

Електронни игри, компютри, плейстейшъни, съвременни мобилни телефони и всякаква друга техника си пожелават децата от Пловдив и района в писмата си до Дядо Коледа. Над 600 писма от малчугани на възраст от годинка до 13 години са пратили тази година писма до положителния дъртак с вярата той да извърши най-съкровените им стремежи за коледни дарове. Броят на писмата продължава да пораства, а всички, които са облепили пликовете си с нужните марки, с цел да стигнат посланията им до белобрадия дъртак, без значение дали в резиденцията му в Лапландия или до помощниците му тук, в България, ще получат отговор. Това описа пред кореспондент на DarikNews Диана Ранчева, шеф отдел в Български пощи - Пловдив. 

Първото писмо до Дядо Коледа е получено в Централна поща в Пловдив още в края на октомври. Детето, което го изпратило, желало да бъде несъмнено, че вълшебникът ще получи желанията му и ще ги извърши всичките. 

Според Диана Ранчева тази година ползата на децата е много друг от предходните. " Желанията им са много прагматични, само че доста от малчуганите имат една, най-голяма молба - фамилията им да бъде дружно. Причината е, че доста от родителите са толкоз ангажирани с работата си, че не всеки път съумяват да бъдат с децата си.  Така единственото предпочитание на някои деца е, родителите им да си намерят друга работа, с цел да са повече време със фамилията си ", споделя началничката на отдел в пловдивската Централна поща. 

По думите ѝ доста деца се хвалят в писмата си на белобрадия дъртак, че това лято са били дружно със фамилията си на отмора и това им е разрешило да поддържат връзка повече време със фамилията си. Те насочат молба следващата година също да бъде по този начин.  " Това трогва дядо Коледа, тъй като подаръците са си дарове, само че най-важното е любовта в фамилията да се резервира ", разяснява Ранчева. 
 DarikNews-->
А другояче, желанията на децата са доста, а описите с дарове, които желаят от Добрия дъртак - дълги. Калоян от Първомай да вземем за пример, си е поръчал екип на " Ювентус ", Барбарони, електрическа тротинетка, плейстейшън, видеоигра, наколенки и телескоп . Роси от Раковски пък е обяснила, че цяла година е правила всичко допустимо да бъде положително дете, въпреки родителите ѝ да не мислят по този начин. " Но въпреки всичко, те не са деца ", е отбелязало момиченцето и си е поръчало камера. А най-после дава обещание на Дядо Коледа да му изпрати фотография от коледната нощ, в това число и негова, в случай че извърши желанието ѝ. 
 DarikNews
В писмата си до Дядо Коледа децата не пропущат своите родители, баби и дядовци, както и домашните любимци. Надя Стайкова от Пловдив да вземем за пример, е написала, че в случай че вълшебникът извърши всичките й стремежи, тя ще го възнагради с почерпка.

Както всяка година, по този начин и тази, в пощата идват доста групови писма от цели групи деца от детските градини . Кръжок " Сръчковци " от Кърджали да вземем за пример, са изпратили писмо върху бланка с българска шевица. То е едно от любимците на районната комисия, която ще дефинира кои са най-красивите писма до Дядо Коледа, с цел да получат децата награди. 
 DarikNews
 DarikNews
Плик с коледна звезда, истинска 3D картичка и писмо, написано върху папирус, са изпратили децата от група „ Смехорани “ в ДГ „ Ралица “ . Те са написали благопожелание до Добрия дъртак, а всяко от децата е написало желанията си за дарове. 
 DarikNews

 DarikNews
Най-голямото момче, което е написало писмо до Дядо Коледа тази година е 13-годишен младеж. Той желае от него каска ХХL размер.

Според Диана Ранчева най-пожелаваните блага, които желаят децата са скъпи електронни игри, телефони, преносими компютри, компютри и друга техника, както и лего игри. Малчуганите дават и инструкции, къде се продават мечтаните дарове, с цел да може Дядо Коледа да си ги набави оттова, в случай че не съумеят джуджетата да ги произведат.
 DarikNews
Всички писма се изпращат до вълшебника, а по-късно всяко дете получава неговия отговор . А тези, които още не са изпратили писмо до белобрадия дъртак, могат да го създадат в специфичната пощенска кутия във фоайето на Централна поща в Пловдив, както и във всяка друга пощенска кутия в района. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР