Електронен фиш за превишена скорост с над 30 км/ч в

...
Електронен фиш за превишена скорост с над 30 км/ч в
Коментари Харесай

Как пада фиш от КАТ: Полицаи заснеха нарушител в Пловдив, но...

Електронен фиш за превишена скорост с над 30 км/ч в градски условия падна в съда поради... липса на фотография. Но не фотография на въпросния бързак, заловен от камерите на КАТ в крачка, а фотография на самото записващо устройство.

Атакуваният Електронен фиш е публикуван за нарушаване от края на 2018 година, когато мобилната система за видеоконтрол „ TFR1–M " засякла лек автомобил „ Опел Вектра”, движещ се по ул. „ Кукленско шосе” № 28 в Пловдив със скорост от 84 км/ч. Поради нормата, че допустимата скорост в градски условия е 50 км/ч, наложената санкция за лидера била в размер на 400 лв..

Превишената скорост е установена тъкмо, има доказателство във формата на клип, няма подозрения за причинителя, няма недостатък във фиша - изобщо нарушаването е категоричен факт. Въпреки това обаче жалбата на водача е почетена, а фишът пада. Причината за това удобно стичане на събитията за санкции е, че чиновниците на " Пътна полиция " не запомнили да снимат камерата и въобще не изготвили протокол за потреблението ѝ, написа trafficnews.bg.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР