Електромобил Tesla S показат на изложбата Ауто сити Пловдив“Атрактивна експозиция

...
Електромобил Tesla S показат на изложбата Ауто сити Пловдив“Атрактивна експозиция
Коментари Харесай

Фирми от 35 държави участват на Панаира

Електромобил Tesla S показат на изложбата „ Ауто сити Пловдив “

Атрактивна експозиция с голяма видеостена е една от атракциите на Международния механически панаир в Пловдив

Известна българска компания подготв и комбинация от цветове и светлини като декор на сбирка електромотори на Международния механически панаир в Пловдив, който започ на през днешния ден .

Специално е поръчана видео стена с повърхност 40 кв.м, която е единствена в България. Висящ тв приемник с двустранен екран е другата изненада на щанда. 17 тона техника, извозена с 14 тира, е употребена за реализиране на този артпроект в границите на изложбата „ Машиностроене “.

На нея ще бъде показан и товарач колос от компанията „ 17N “, която предходната година взе златен орден за най-големия мотокар, създаван в България. Новото произведение не отстъпва на популярния си предходник. Телескопичният товарач повдига до 25 тона в обсегът на деяние 14 метра.

Съюзът на изобретателите взе участие със 17 непоказвани до момента разработки от шест страни. Станция за бързо зареждане на електрически автомобили, отвесно излитащ и кацащ аероплан, слънчева екоцентрала са част от зоната в изложбата „ Робохайтех “.

За първи път у нас на „ Ауто сити Пловдив “ може да се види електрически автомобил Tesla S,  оповестиха уредниците. Хитов е и електрическият автомобил Hyundai Kona EV поради пробега от 482 километра. Любителите на високите скорости ще оценят първокласните „ Рейндж Роувър Аутограф “ ( 2019 г.), „ Мерцедес S клас “ (2018 г.), BMW 5-а и 7-а серия.

Новост са и демонстрациите за възстановяване и цялостна смяна на интериора на автомобила. Майстори освежават дизайна и сменят цвета на салона, тавана, кормилото, таблото благодарение на 200 типа кожи и съвременни материи.
още по тематиката
За експертите в областта на електрониката и електротехниката е изложбата „ Елтех “, която отбелязва максимален растеж измежду десетте изложения на Есенния панаир. Той продължава до 29 септември.

Фирми от 35 страни презентират артикули и услуги от електрониката и електротехниката, енергетиката и екологията, осведомителните технологии, роботиката и автоматизацията, машиностроенето, строителството, водния бранш химическата индустрия, превоза и автосервизното съоръжение, автомобилната промишленост.

Един от посетителите ще завоюва лека кола по желание всред 7 модела. Наградата е обезпечена от Международен панаир Пловдив, който провежда най-престижния софтуерен конгрес на Балканите.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР