Електрохолд е новото име на ЧЕЗ и според изпълнителния директор

...
Електрохолд е новото име на ЧЕЗ и според изпълнителния директор
Коментари Харесай

ЧЕЗ вече е Електрохолд

" Електрохолд " е новото име на ЧЕЗ и съгласно изпълнителния шеф на компанията Карел Крал промяната на името и логото е последната крачка по процеса на придобиване на сдруженията на " ЧЕЗ България " от групата на " Еврохолд България ".

Запазват се оранжевият и сивият цвят, тъй като по този начин се показвало, че не се приключва връзката с предишното, а се надгражда постигнатото през последните 15 години. Сивото е цвят на непоклатимост. Комбинация на оранжево и сиво дава една постоянна, уютна индустриализирана, софтуерна компания, уточни Карел Крал в сряда при представянето на новата визия и цели на групата.

Мисията на " Електрохолд " била да обезпечава сила, да вкарва новаторски решения, да влага стабилно за възстановяване на качеството на живот на клиентите си.

Групата желае да е водач на енергийния пазар освен в България. " Електрохолд " ще отвори нови офиси във Варна, Бургас и Пловдив, а упоритостта е последователно да стане и интернационален състезател на пазарите на Централна и Източна Европа. За да се случи това " Електрохолд " се стреми да направи услугите си за клиенти по-удобни и ефикасни.

" Електрохолд " ще развива технологии и услуги за фотоволтаични паркове, фотоволтаици на покриви, икономисване на енергия, изстудяване, отопление, когенерации и други енергийни услуги. " Искаме да доставим едно изцяло решение на нашия клиент “, уточни Карел Крал.

Групата е освен снабдител на електрическа енергия, само че е и търговец на едро и има две търговски сдружения. За " Електрохолд Продажби " и " Електрохолд Трейд " ще дава отговор основният търговски шеф Владимир Дичев. Изпълнителният шеф и ръководител на УС Георги Миков е представител на " ЕРМ Запад " и ще дава отговор за всички въпроси, свързани с мрежови услуги - качество на доставките, присъединение, развиването на мрежата, нововъведенията.

" ЕРМ Запад " ще продължи да влага в модернизацията на мрежата. Досега приблизително годишно към 100 млн. лв. са влагани. Основната цел е мрежата да се оправи с всички провокации поради развиването на зелените технологии, разширението на ВЕИ и множеството зарядни станции за електрическите автомобили.

Според Карел Крал би било добре България да се възползва от опциите тези планове да се финансират от европейските фондове, тъй като по този начин по-рано може да има интелигентна мрежа, без това да въздейства на цената за крайните консуматори.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР