Електроенергийният системен оператор (ЕСО) и „ЧЕЗ Разпределение България“ АД стартират

...
Електроенергийният системен оператор (ЕСО) и „ЧЕЗ Разпределение България“ АД стартират
Коментари Харесай

ЕСО и ЧЕЗ Разпределение с незабавни мерки за обезпечаване на сигурността на електрозахранването в Ихтиман


Електроенергийният систематичен оператор (ЕСО) и „ ЧЕЗ Разпределение България “ АД започват взаимни дейности за застраховане на сигурността на електрозахранването в обитаемоте места от Община Ихтиман, оповестиха от сдруженията. До момента електрозахранването на общината се осъществяваше от подстанция „ Ихтиман “, стопанисвана от „ ВМВ-Метал “ ООД. Частната компания уведоми ЕСО, че подстанция „ Ихтиман “ стопира да действа. ЕСО и ЧЕЗ Разпределение започнаха незабавни ограничения, с цел да подсигуряват сигурността и непрекъснатостта на електрозахранването в общината.

За застраховане на електрозахранването ЕСО ще построи нова подстанция. Докато трае осъществяването на плана, ЕСО ще инсталира краткотрайна мобилна подстанция. ЧЕЗ Разпределение ще спомага за различно зареждане на крайните консуматори до привършване на монтажа на мобилната подстанция. Възможни са кратковременни оперативни превключвания за обезпечаване на опцията потребителите да стартират да получават електрическа енергия посредством други уреди.

Изключването на подстанция „ Ихтиман “ следва на 30 май. ЕСО и ЧЕЗ Разпределение се ангажират до тази дата да обезпечат различно електрозахранване на всички клиенти в общината.

Електроенергийният систематичен оператор и ЧЕЗ Разпределение ще положат всички старания да се сведат до най-малко неудобствата за клиентите на ЧЕЗ Разпределение в Ихтиман до окончателното създаване на новата подстанция, оповестяват от сдруженията.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР