Електроенергийната система на страната е стабилна. Това каза министърът на

...
Електроенергийната система на страната е стабилна. Това каза министърът на
Коментари Харесай

Тази сутрин 26 населени места са без ток, отчете Теменужка Петкова

Електроенергийната система на страната е постоянна. Това сподели министърът на енергетиката Теменужка Петкова пред депутати в Народното събрание за след влошената метеорологична конюнктура и подхванатите от управляващите дейности.
За интервала от 10-и до 13-и януари са установени повреди на четири електропровода на 110 кW и на два на 400 kW. Авариите по три от електропроводите на 110kW са отстранени, все още се работи по замяна на дирек на 110 kW на територията на община Чипровци, изясни тя. Припомни, че девет екипа работят по отстраняването на повредата при Петрохан.
 Над 100 обитаеми места без ток след проливните дъждове Над 100 обитаеми места без ток след проливните дъждове
Над 100 обитаеми места в страната бяха без ток нощес от вредите, нанесени от проливните дъждове, заяви БНР. По информация на ЧЕЗ без е...
“По отношение на електроразпределителните сдружения - в резултат на усложнената метеорологичната конюнктура поради изобилните превалявания на база на информацията предоставена от ЧЕЗ електроразпределение и електроразпределение Север имаме следната информация. На 11 януари към 8 ч. без електрозахранване са били над 70 обитаеми места или 15 252 клиента. На 12 януари към 8 ч. сутринта без електрозахранване са 63 места или 11 540 клиента.
На 13 януари към 8 ч. без ток са били 47 места или 4584 клиента. Към тази заран електрозахранване нямат 26 обитаеми места, 4027 клиента. Те се намират Сливница, Своге, Костинброд и Драгоман ”, сподели още Петкова.
Не са основани опасности за работата на комплекса Марица-Изток. Електроенергийната система на страната е постоянна, добави тя.
Министърът на енергетиката даде и обстоен доклад пред депутатите за всички водно-електроцентрали и язовири, които се стопанисват от Националната електрическа компания.
 Фандъкова: Очаква се мощен вятър в София, 500 клиенти още са без ток Фандъкова: Очаква се мощен вятър в София, 500 клиенти още са без ток
Кметът на София Йорданка Фандъкова съобщи, че се чака следобяд много мощен вятър. Затова тя прикани всички да обезопасят оптимално би...
От него стана ясно, че там, където е имало заплаха от преливане са подхванати ограничения за следено изпускане. Язовир Батак и каскадата Доспат-Въча пък нямат заплаха от преливане.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР