Електрическият Rolls-Royce - Spectre е в активна тестова фаза. Очаква

...
Електрическият Rolls-Royce - Spectre е в активна тестова фаза. Очаква
Коментари Харесай

Електрическият Rolls-Royce в тест на дълги разстояния - видео

Електрическият Rolls-Royce - Spectre е в дейна тестова фаза. Очаква се тестовата стратегия да покрие пробег 2,5 милиона километра, което би съответствало на междинен потребен живот от 400 години. Само в Южна Франция те желаят да изминат 625 000 тестови километра с първокласния електромобил.

Тестовете са разграничени на две етапи и стартират на историческия полигон Autodrome de Miramas. Някога спортна писта, която е била хазаин на Гран При през 1926 година, в този момент място с център за проби и разработка от последно потомство с повече от 60 километра и 20 специфични пътни среди на тестови писти. Те оферират разнородни варианти за тестване - в това число овал с три ленти, пет километра, високоскоростен, накривен, който разрешава Spectre да бъде тестван при непрекъснато високи скорости.

Втората фаза на тестване в района ще се организира в провансалската провинция към Мирамас и на Лазурния бряг. Тестването на място в действителния свят се повтаря и на основни пазари по света.



Spectre е добре обвързван: всеки един от неговите съставни елементи е по-умен от всеки път във всеки Rolls-Royce. Той има 141 200 връзки предавател-приемник, което е към три пъти повече от предходния Rolls-Royce. Собствени на марката софтуерни експерти са създали децентрализиран разсъдък. Той разчита на данните, които се обработват по-близо до източника, а не напълно от един централен обект. Следователно времето за реакция би трябвало да бъде доста по-бързо и процесите по-подробни.



Rolls-Royce също има да предложи нещо ново, когато става въпрос за шасито - след месеци на тестване беше пусната нова технология за него, която има за цел да подсигурява, че Spectre дава и фамозният "Magic Carpet Ride "/каране като вълшебното килимче/ - постоянен и равномерен вървеж при всички условия.

Усъвършенстваната електронна стабилизация при наклоняване употребява редица нови хардуерни съставни елементи и употребява високоскоростната обработка на данни на Spectre. Той употребява данни от системата Flagbearer, която разчита пътната настилка начело, и от навигационната система, която разпознава идните завои.

Абсолютният надзор над автомобил с толкоз огромни пропорции е вероятен с помощта на напълно алуминиевата пространствена рамка на Rolls-Royce. Тази платформа е извънредна за марката и разреши на дизайнерите освен да основат нов клас в Rolls-Royce с електрическото суперкупе, само че и да реализират най-твърдата каросерия в историята на марката със Spectre.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР