Електрическият пикап кибертрък на Тесла (Tesla) ще бъде представен на

...
Електрическият пикап кибертрък на Тесла (Tesla) ще бъде представен на
Коментари Харесай

"Тесла" ще представи електрическия си пикап този месец

Електрическият пикап " кибертрък " на " Тесла " (Tesla) ще бъде показан на 21 ноември в Лос Аджелис, заяви нощес в " Туитър " основният изпълнителен шеф на компанията Илон Мъск, представен от организация " Ройтерс ".

" Кибертрък " ще бъде показан на 21 ноември в Лос Анджелис недалеко от предприятието на компанията " Спейс Екс " (SpaceX), където се създават ракети, написа Мъск в " Туитър ". През януари Мъск беше споделил, че " Тесла " може да показа пикапа до лятото.

" Кибертрък " не наподобява на нищо, което съм виждал из интернет. По-близо е до брониран транспортер от бъдещето, написа Мъск тогава. Коментирайки идното показване, уеб сайтът " Синет " (Cnet.com) показва, че към момента не е ясно дали ще бъде показан към този момент подготвен вид или идея на електрическия пикап.

Сайтът напомня, че " Тесла " към момента работи по обезпечаването на безпроблемното стартиране на електрическия автомобил " Модел 3 " (Model 3), а електрическият кросоувър " Модел Уай " (Model Y) е плануван за идната година. Все още не е ясно по какъв начин в този индустриален график ще се впише електрическият пикап.

Компанията " Тесла " е учредена от Илон Мъск през 2003 година с централа в Пало Алто, щата Калифорния. Отначало компанията се споделяше " Тесла моторс " (Tesla Motors), само че по-късно бе преименувана на " Тесла ". Тя бе профилирана единствено за произвеждане на електрически автомобили, само че след това стартира да се занимава с разработка на слънчеви акумулатори и системи за запазване на сила. /БТА
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР