Електрическият автобус изтече в нов видеоклип. Виждаме дванадесет седалки и

...
Електрическият автобус изтече в нов видеоклип. Виждаме дванадесет седалки и
Коментари Харесай

Тесла готви бус?

Електрическият рейс изтече в нов видеоклип. Виждаме дванадесет седалки и волан на Tesla, само че това е всичко.

В интернет изтекоха видео фрагменти на това, за което се твърди, че е нов автомобил за транспорт на хора на Tesla, което ни дава опция да погледнем към нов електрически автомобил, по който се оповестява, че работи автомобилният производител.

Базираният в Лас Вегас основател на наличие Джейкъб Орт показа къс клип на страницата си в Twitter, като видеото демонстрира неповторимо изглеждаща идея с каросерия от стъкло/perspex.

Като се изключи мястото на лидера, наподобява, че има места за до единадесет пасажери, което допуска, че тази идея ще се употребява за публичен превоз или за профилирана приложимост в затворен цикъл, като да вземем за пример благосъстоятелност на The Boring Company.

Превозното средство наподобява сходно на визуализация, оповестена от инфраструктурната компания на Елон Мъск преди няколко години. Вглеждайки се по-внимателно, можем да забележим, че обичайният волан прилича модела с три спици, който се среща в Model 3 и Model X.

За страдание видеото не ни дава по-добър взор към екстериора. Въпреки това, в случай че това е същинската версия, чакаме, че стилът ще прилича доста визуализацията, въпреки и с по-обрани елементи. Или не. Все отново става дума за същата компания, която може да сътвори Cybertruck.

Когато беше оповестена преди няколко години, компанията съобщи, че дванадесетместният електрически ван ще се употребява като форма на превоз за системата The Boring Company’s Las Vegas Loop.

По-рано тази година Tesla разкри третата част от своя общоприет проект. Сред новите модели, които се приготвят, са търговски и пътнически ван, който автомобилният производител възнамерява да показа с батерия с потенциал 100 kWh.

С планирани продажби от 10 милиона автомобила в комерсиалния и частния бранш е ясно, че Tesla има огромни упоритости за този модел. Може би автомобилът във видеото ще залегне в основата на тези нови модели.

Все още е прекомерно рано да се каже дали това е същински първообраз или следващата машинация на Тесла. Ако е първото, допускаме, че планът към момента е в ранен стадий на разработка. Не очаквайте да видите финален план най-малко до няколко години – Cybertruck ни научи да бъдем доста търпеливи, когато става въпрос за всичко, обвързвано с Тесла.

Известно е, че Tesla няма отдел за връзки с обществеността, тъй че даже не можем да потвърдим дали производителят работи по нещо сходно. Всичко, което можем да създадем, е да изчакаме и да забележим.

В последна сметка ще получим вест за първия в историята на Tesla автомобил за транспорт на хора/ван и сме сигурни, че той ще провокира одобрените марки на неразучена територия.

Ще бъде забавно да забележим дали Tesla ще преследва одобрените електрически микробуси, като Ford E-Transit и Mercedes-Benz eSprinter.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР