Електрическите тротинетки се превърнаха в новото модерно средство за придвижване,

...
Електрическите тротинетки се превърнаха в новото модерно средство за придвижване,
Коментари Харесай

Деца самоубийци - шпорят с тротинетки по оживен път във Варна СНИМКИ

Електрическите тротинетки се трансфораха в новото съвременно средство за напредване, изключително измежду младите малолетни, множеството от които не са осведомени с разпоредбите за придвижване по пътищата.

След като не са осведомени с разпоредбите за придвижване по пътищата, за какво тогава шпорят с купените от мама и тати тротинеки по оживени пътища в страна? Кой ще отговори на този въпрос или отговорът ще пристигна тогава, когато се случи най-лошото? На напълно свеж случай се натъкна екипът на GlasNews.bg - той е споделен във Facebook, а безумието, на което ставаме очевидци, се развива в най-големия град в Североизточна България - Варна.

От споделеното видео в обществената мрежа виждаме, че групичка от момчета, които най-вероятно са малолетни, ръководят електрически тротинетки на многолюден път във Варна - не е пояснено къде тъкмо е снимано безумието. Клипът е оповестен от Габриела Дончева, която загатва, че за жалост не е съумяла да снима момента, при който децата са минали на ляво пред коли, на които е светел зелен сигнал на светофара. " Мили родители, вършиме децата си самоубийци! ", написа още авторката на видеото, а коментиращ обстановката отбелязва: " За жал и родителите им са безусловно същите ".



Дончева споделя още, че в случай че няма навика да поглежда постоянно в двете направления, правейки десен завой на зелен светофар, е щяла да качи най-малко две от децата на капака на автомобила си. Тогава кой ли щеше да е виновен…

Въпросното видео провокира вълна от реакции в обществената мрежа. Хората са на мнение, че още доста дълго ще продължат такива рискови гледки. " Няма държавна мощ, която може да накаже малолетен тротинеткаджия! ", написа консуматор.

Христо Мезев е на мнение, че електрическите тротинетки би трябвало да подлежат на регистрация: " Трябва да създадем както в Лондон предходната година, оповестиха ги за противозаконни и започнаха да ги изземват напряко. Нека да подлежат на регистрация и ГТП, да се карат най-малко с категория М. Тогава ще ги забележим по какъв начин ще се държат на пътя, като могат и да им го конфискуват за доста нарушавания. ", безапелационен е той.



В края на предишния месец, GlasNews.bg писа за сходен случай с тротинетка - тогава момиче бе снимано да минава водачи като конуси с 80 км/ч на столичното Околовръстно шосе. Припомнете си тук:
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР