Електрическите тротинетки промениха лицето на градската мобилност, а сега идва

...
Електрическите тротинетки промениха лицето на градската мобилност, а сега идва
Коментари Харесай

Що е то “подводна тротинетка

Електрическите тротинетки трансформираха лицето на градската подвижност, а в този момент идва време да поговорим и за по този начин наречената " подводна тротинетка ", която дава обещание да вдъхне нов живот на летните ни завършения.

Независимо дали можем да плуваме, или не, Mix Pro ни кара да се влюбим в морето и подводните хубости, и да не излизаме от водата.

Устройството е дело на компанията Sublue и бе показано публично по време на CES този месец.
 Снимка 463268

То съставлява компактна джаджа, снабдена с два електрически мотора, ръкохватки и специфични " крила ", която общо взето съставлява подводен еквивалент на електрическите тротинетки.

Максималната скорост на Mix Pro е 1.8 метра в секунда, а батерията й устоя на до 60 минути подводни занимания.

Въпреки че наподобява като любителска екстра за лятото, " подводната тротинетка " е изкусителна и за гмуркачите, защото може да ни откара на до 40 метра дълбочина.

Една от най-готините й черти е водоустойчивият калъф за смарт телефон, който ни дава опция да вземем телефона си с нас, да го управляваме под вода и да снимаме морското дъно.
 Снимка 463269

Под него има LED екран с знаци за дълбочината и заряда на батерията.

" Подводната тротинетка " не е доста по-скъпа от сухоземните модели. Цената й е 700 $, което ни се коства изцяло задоволително, имайки поради какво бихме могли да сътворим с нея.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР