Електрическите скутери за кратко време се превърнаха в новата мания

...
Електрическите скутери за кратко време се превърнаха в новата мания
Коментари Харесай

Електрически скутер, но Mercedes

Електрическите скутери за малко време се трансфораха в новата фикс идея за дейните хора, живеещи в огромните градове. Германската първокласна марка Mercedes-Benz също възнамерява да се включи в тази конкуренция.

Компанията издаде своята концепция, като сподели собствен скутер по време на автомобилното шоу във Франкфурт. И той беше видян от софтуерното издание The Verge.

" Електрическите скутери получиха позволение за придвижване по немските пътища от юни и към този момент е мъчно да си представим пътищата без тях. Тези бързи електрически скутери са съвършеният метод да изминете къси дистанции, без да вредите на околната среда ", показват в свое мнение от Mercedes.

" Новият е-скутер е част от фамилията на марката Mercedes-Benz EQ ", допълват от производителя. Засега от немската компания не са показали детайлности по отношение на спецификите на возилото, като оптималната скорост, да вземем за пример.

Също по този начин не е ясно по кое време те ще бъдат публично пуснати на пазара, само че от мнението се загатва, че евентуално първият пазар ще бъде точно родината на Mercedes. Все отново евентуално те ще се появят през идната година.

Mercedes не е първата огромна автомобилна компания, която навлиза на тази нова ниша. Audi, Volkswagen и BMW към този момент демонстрираха свои такива модели.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР