Електрическите мотоциклети с батерии са на странно място сред голяма

...
Електрическите мотоциклети с батерии са на странно място сред голяма
Коментари Харесай

Елбайк на Evoke е с най-голямата батерия в света - видео

Електрическите мотоциклети с акумулатори са на необичайно място измежду огромна част от байкърската общественост. В на практика смисъл на ежедневното пътешестване до работното място те към този момент са страхотни, бързи и енергични, постоянно задоволително мощни, с цел да носят веселба, и макар че са скъпи за закупуване, не костват съвсем нищо в употребата си.

Но мотоциклетите по своята същина не са като колите - на тях постоянно се гледа като на играчки. Така че даже в случай че 90% от тяхното каране е из града и елементарно може да се оправи с днешните акумулатори, доста мотористи нямат интерес към машина, която не може да навърти дълги километри през уикенда през планините. И на доста места планините не са близо и зарядните станции не са в обилие.

И по този начин, основаната в Хонг Конг компания Evoke е направила машина с задоволителна за сходно упражнение вградена батерия и зареждане, с цел да свърши работата. Evoke е развила своя електрически мотоциклет 6061-GT към най-голямата батерия, предлагана в миналото в сериен мотоциклет - страшилище от 30 кВтч, предлагащо повече от 600 км пробег, евентуално повече от половината от това по автомагистралата. Където е налично равнище 2 CCS-2 DC зареждане, той ще зарежда до 90 кВт, което значи, че можете да получите също заряд от 0-80% за половин час.

Отговорен за изпразването на тази батерия допустимо най-пълноценно е аксиален електродвигател с течно изстудяване с оптималната мощ от 90 кВт (121 к.с.) и 206 Нм. Той задвижва задното колело непосредствено, позволявайки оптималната скорост " над 230 км/ч " и 4,4-секунден спринт от 0-98 км/ч, евентуално занимателен от предавката.



Evoke е избрал круизърски жанр тук – огромните и тежките не са безусловно унизителни в света на круизърите, както са в останалата част от мотоциклетизма – масата на машината е впечатляващите 320 кг. Пакетът акумулатори е подложен в " патентована Twin Plate Exo-frame ", лазерно изрязана от алуминиеви листове от аерокосмически клас. Машината е облицована със страхотни пластмасови листове, криещи рамката.

Голяма част от вниманието на фена ще бъде привлечено от чудовищната 250-секционна спица-о-рама на задната гума, по този начин или другояче – тя е по-широка от голямата на Triumph Rocket III. Има малко табло, ABS и регенеративно прекъсване, " усъвършенствано " тристранно регулируемо окачване и " седалка с дълбоки канали, с цел да обезпечат комфорт на дългия открит път. "

Моторът е с малко чудноват пакет - електрически мотоциклет, фокусиран върху обиколки, само че без никакви варианти за багаж и в действителност на всички места няма къде даже да го закачите. Така че надали наподобява основан за комфорт. Но сигурно има учудващо огромна батерия и може да се окаже допустим за оглеждане и каране. Така че ще бъде забавно да се види по какъв начин ще се приема от моторджийското приятелство. Бихте ли имали подобен?

Evoke споделя, че е моторът е „ наличен за поръчка в този момент “, като доставките стартират през 2024 година Все още няма цена, само че предходен модел от 2023 година коства към 25 000 щатски $, в случай че това е някаква индикация.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР