Eлектрическите модели властват на Автосалона в Женева. Те са приоритет

...
Eлектрическите модели властват на Автосалона в Женева. Те са приоритет
Коментари Харесай

Автосалонът в Женева - преход към електромобилност

Eлектрическите модели господстват на Автосалона в Женева. Те са приоритет на автомобилостроителите, които към този момент нямат избор, в случай че желаят да съблюдават европейските правила за излъчванията от въглероден диоксид.

Автосалонът отваря порти първо за публицисти, а през идващите дни - и за необятната аудитория. И посетителите, и производителите са наясно с едно: електромобилността не е красиво и екологично благопожелание за бъдещето, а норма в сегашното.

Две са главните аргументи за взрива на електрическите коли в Женева: новите прагове за излъчванията от въглероден диоксид, наложени от идната година от Европейската комисия в името на битката против световното стопляне, както и " Дизелгейт " - абсурда със софтуера за манипулиране на излъчванията при диезловите модели на " Фолксваген ".

Трайните трендове дефинират и необятната гама електрически автомобили с друг пробег, дизайн и благоприятни условия - от добре известните градски коли, през мини-ванове, кросоувъри и даже кабриолети.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР