Електрическите автомобили, които ще превозват делегатите на Българското председателство на

...
Електрическите автомобили, които ще превозват делегатите на Българското председателство на
Коментари Харесай

Електрически автомобили ще посрещат гостите за председателството

Електрическите коли, които ще транспортират делегатите на Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз 2018, ще бъдат позиционирани на паркинга на Терминал 2 на летище „ София " на следващия ден в очакване да бъде даден старт на прехвърлянията, оповестиха от отрасловото министерство, с което в действителност разпространиха и новината, че сходни транспортни средства ще транспортират гостите от Брюксел.

С нулеви СО2 излъчвания в границите на шест месеца, колите ще обезпечават ежедневни прехвърляния на идващите за събитията от календара на Българското председателство посетители на София от летището до НДК и хотелите, в които са настанени, допълват пресцентъра на Министерството на Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз.

Специален информативен пул на летището ще насочва идващите делегати Категория В и С (експерти в работните групи и участници в сесиите от парламентарното измерение) към трансферните коли, които са особено брандирани.

За задачите на прехвърлянията на летище „ София " са конфигурирани и три нови зарядни станции. След председателството те ще могат да бъдат употребявани от всички, които желаят да заредят електрическите автомобили си до момента в който изчакват идващите пасажери.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР