Електрически скутер с мощен мотор, надежден и икономиченKUGOO S1 Folding

...
Електрически скутер с мощен мотор, надежден и икономиченKUGOO S1 Folding
Коментари Харесай

KUGOO S1 Folding Electric Scooter – практичен и забавен

Електрически скутер с мощен мотор, благонадежден и пестелив

KUGOO S1 Folding Electric Scooter е удобен и провокационен

Електрическите скутери стават все по-популярни като практично средство за напредване, изключително в натоварената градска среда, а също и за забавление – в парка да вземем за пример или по крайбрежието. Цените на тези съвременни устройства са допустими даже и за скромните бюджети.


Един от най-атрактивните модели, предлагани на международния пазар, е сгъваемият скутер KUGOO S1 Folding Electric Scooter, който е наличен сега на цена от $329,99 (с ваучър за отстъпка KUGOOS1) в онлайн магазина Geekbuying, с платени мита и безвъзмездна доставка за купувачите от България, акцентират търговецът на уеб страницата си.

Това е устройство с мощен мотор 350W, комфортен LCD екран за значимата информация, три режима според скоростта, постоянни гуми и спирачки и не на последно място – водоустойчивост. Тежи 11 кг и може да поеме човек с тегло до 120 кг. В сгънато положение, моделът има размери 960x210x330 мм.

Ето в резюме какви преимущества дава обсъжданията електрически скутер:

350W мотор. Скутерът разчита на мощен 350-ватов мотор 700 об./мин., който обезпечава удобно „ яздене “ на разстояние до 30 километра с едно зареждане на литиево-йонната батерия 6AH/36V, а то лишава към 4 часа.

Масивна гума. Тя е 8,5-инчова, със устойчиво сцепление, устойчива на изхабяване и хлъзгане, безвредна, със спирачен път 4 метра. Подходяща е за разнообразни типове пътни настилки.

Три режима на придвижване. Можете да контролирате скоростта на придвижване на скутера с натискане на един бутон, с цел да се пригодите към другите условия на пътя, тъй че карането да е по-комфортно и несъмнено – 15 км/ч, 25 км/ч и оптималната 30 км/ч.

Лесно ръководство. Освен надзор на скоростта с един бутон, скутерът разрешава елементарно ръководство и на други значими механицми – да вземем за пример спирачките, които също се задействат с един бутон. В допълнение, на предния LCD екран ще виждате цялата значима информация – скорост, оставащо разстояние, време, мощ и други

Сигурност и комфорт. Двойната спирачна система на KUGOO S1 Folding Electric Scooter обезпечава сигурност на пътя – с лявата електронна спирачка може да намалите скоростта, а със задната да спрете изцяло придвижването. Освен това са планувани предна LED светлина и ярка алена предупредителна светлина при нощно каране. Системата от амортисьори пък подсигурява удобно каране. Скутерът има RoHS и CE документи за сигурност.

Удобство. Разглежданият модел е сгъваем, с помощта на което може елементарно да се придвижва и съхранява в малко пространство. Също по този начин можете да регулирате височината на три равнища – 930 мм, 1070 мм и 1160 мм, тъй че да ви е най-удобно при каране.

Можете да купите този удобен и благонадежден скутер, предлаган от Geekbuying, тук: KUGOO S1 Folding Electric Scooter – на цена от $329,99 с ваучър за отстъпка KUGOOS1, платени мита и безвъзмездна доставка за купувачите от България, съгласно изискванията, оповестени на уеб страницата на търговеца.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР