Електрически Harley-Davidson Още по темата Какво друго по света: няколко

...
Електрически Harley-Davidson Още по темата Какво друго по света: няколко
Коментари Харесай

Какво друго по света: няколко любопитни идеи

Електрически Harley-Davidson

Още по тематиката
Какво друго по света: няколко любопитни хрумвания

Първият мобилен център за битка с хакери; Хумус от... памук; Ракети в действителност " за многократна приложимост "
26 окт 2018
Какво друго по света: няколко любопитни хрумвания

Насекоми ще трансформират ДНК кода на растенията; Мобилно приложение открива тревога и меланхолия
12 окт 2018
Изминаха цели четири години, откогато именитият производител Harley-Davidson разгласи концепцията си за основаване на електрически мотоциклет. И не щеш ли готовият за серийно произвеждане модел, наименуван LiveWire, най-сетне е тук. Или най-малкото съвсем е тук.

Тази седмица американската компания показа прототипа на своята новаторска машина на ревюто EICMA в Италия. За страдание обаче електро-моторът ще се появи на пазара чак идната година. От Harley-Davidson прецизират, че предварителните поръчки ще стартират да се одобряват през януари 2019 година, когато ще бъде дадена повече информация за индикаторите на LiveWire. За момента се знае, че машината ще има седем режима на ръководство, като три от тях ще могат да се задават от моториста. Също по този начин, защото електрическото задвижване е тихо, машината ще генерира характерен тон, който ще става по-висок с увеличението на скоростта.

Получавате достъп до всички публикации и целия списък на вестника.

Harley-Davidson в доста огромна степен разчита на електрическите мотоциклети, с цел да възроди своя именит бранд, който последователно залязва през последните години. Планирано е LiveWire да е първият модел от цяло портфолио сходни машини, които да са на пазара до 2022 година За момента обаче най-малко на външен тип новият Harley-Davidson с нищо не подухва спомен за златните години на рокерството...
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР