Електрическата машина издържа ураганни ветрове от седма степенEhang 184 развива

...
Електрическата машина издържа ураганни ветрове от седма степенEhang 184 развива
Коментари Харесай

Летящото такси Ehang минава изпитания с хора

Електрическата машина устоя ураганни ветрове от седма степен

Ehang 184 развива оптималната скорост от 130 км/ч и може да лети с круизна скорост в продължение на 25 минути

Китайската компания Ehang напредва бързо със своя план за летящо такси. Иновативното возило, показано за първи път на CES 2016 година, към този момент минава тествания с хора.

Изработен от въглеродни нишки и епоксидна смола в комбиниране с алуминиева сплав, Ehang 184 развива оптималната скорост от 130 км/ч. Автомобилът може да лети с круизна скорост в продължение на 25 минути, написа GreenTech.bg.
още по тематиката
Презареждането на батериите, захранващи електрическите мотори на Ehang 184, лишава към час. Летящото такси е способно даже да издържи на ураганни ветрове от седма степен.

Наскоро оповестено видео от компанията демонстрира по какъв начин в мини-самолета се качват голям брой пасажери, в това число основният изпълнителен шеф на компанията Хуажи Ху и китайски висши държавни чиновници като заместник-кмета на Гуанджоу Уанг Донг.

Самолетът се оправя добре в разнообразни сюжети. Той лети при тежка мъгла и в изискванията на мощен вятър, за който компанията твърди, че е ураган от седма степен.

Също по този начин може да се види, че автомобилът е кадърен да лети през нощта, като се издига на височина от 300 м, и да прави полети на дълго разстояние – до 8,8 километра. Компанията твърди, че е покрила разстояние от 15 километра в обособени проби.

„ Това, което вършим, не е рисков спорт – сигурността на всеки пасажер постоянно е преди всичко. Сега, откакто сполучливо тествахме Ehang 184, в действителност съм разчувствуван да видя какво ни дава обещание бъдещето във връзка с въздушната подвижност ”, споделя Ху.

Перспективите летящото такси скоро да влезе в деяние са действителни. Ehang към този момент има съглашение с щата Невада в Съединени американски щати да извърши проби там, както и контракт за тествания с транспортната комисия в Дубай. Ако тестванията преминат сполучливо, возилото скоро може да проработи публично.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР