Елегантността е това, от което се нуждае една жена, преминала

...
Елегантността е това, от което се нуждае една жена, преминала
Коментари Харесай

Не трябва да изглеждате старомодно след 60: 10 модерни визии за лято в елегантен стил

Елегантността е това, от което се нуждае една жена, минала 60-годишната граница. Елегантният жанр е повсеместен, подобаващ е както за ежедневни излизания, по този начин и за основаване на елегантни вечерни визии. Нашата днешна героиня ясно показва, че можете да изглеждате съвършено на всяка възраст.

Плисирана рокля на жена над 60 години наподобява извънредно елегантно. Лек, течащ шифон се съчетава добре с кожен колан и равни. Допълнителни елементи на изображението: солидни бижута в златист цвят.

Карго панталоните съчетават жанр, комфорт и деловитост. Блогърката не сбърка, като добави подчертана леопардова блуза към бежовия модел. Плюс “лодки ”, кръстосано тяло с цвят на морков и нищо повече!

Една зряла модница не се опасява от ярки цветове, стилни текстури. Панталон от матова кожа и жълто яке, което тя акцентира с колан, в дует основават самоуверен и небанален тоалет за пролетта!

Удължена жилетка се съчетава добре с блуза и панталон без непотребни елементи. Ако желаете, можете да допълните изображението с ефектна щампа.

Ансамбълът в бежови тонове акцентира спокойния, балансиран темперамент на дамата. За да съживи малко пролетния комплект, с цел да го направи по-интересен, блогърката приключи визията с обувки и аксесоари с експресивен скотски принт.

Не може без рокля напролет. Midi е оптималната дължина за зряла дама. Изображението е проектирано в една цветова скица, синьото е отлично за всекидневен жанр, както и за основаване на спокойни офис ансамбли.

В студен ден с плисирана пола, джъмпер в ободрителен лазурен колорит ще наподобява подобаващ. Плисирането удобно отслабва дамата, прибавя височина.

Модни дами на 60+ носи щампи с елементарни. И по този начин, нереална блуза се съчетава добре с бежови панталони от компактен трикотаж.

Удължено сако + раиран дълъг ръкав + прав панталон е семпла и в това време настояща композиция за пролетта. Нашата героиня добави облика с „ лодки “, само че стилно облекло ще наподобява също толкоз добре с обувки с ниска скорост, да вземем за пример мокасини или маратонки.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР