Елегантно събитие в чест на легендарния дизайнер Карл Лагерфелд събра

...
Елегантно събитие в чест на легендарния дизайнер Карл Лагерфелд събра
Коментари Харесай

Топ модели и шоубизнес звезди почетоха Карл Лагерфелд в София

Елегантно събитие в чест на именития дизайнер Карл Лагерфелд събра в София топ модели и шоубизнес звезди, известни с безупречния си усет.

Всички те подвигнаха тост с френско шампанско и гледаха документален филм за мистериозния собственик на най-прочутите черни очила. Въпреки че рядко се появява на всемирски събития след раждането на сина си, поп звездата Поли Генова не пропусна да се допре до изискания свят на Лагерфелд на VIP коктейла в Дома на киното. Облечена в типичен черен костюм, певицата се разноски сред впечатляващи аксесоари от последната сбирка на паметния бранд, подбрани от международната фешън платформа Answear, която предлага марката у нас. Към Поли се причисли красивата актриса Саня Борисова и минути по-късно  се снима в компанията на мистериозен джентълмен с посребрена коса и кожени ръкавици. В него присъстващите разпознаха двойник на Кайзера на висшата мода. Присъствието му беше част специфичното събитието за блогъри, фешън публицисти и известни персони, проведено от Answear и Vogue Vision, в партньорство с кино-литературния фестивал „ Cinelibri “. Ивентът преобрази Дома на киното в съвременно модерно пространство, където стотици честваха наследството на Карл Лагерфелд с шампанско и френски макарони.

Сред гостите блестеше и 17-годишната българка, която предходната година покори самия Карл - топмоделът Белослава Хинова. Приживе известният дизайнер персонално избра брюнетката за грандиозното ревю на Chanel в  Париж и тя дефилира със супермодели като Кая Гербер и Кармен Кас. В топлата софийска вечер, отдадена на модата, Белослава се събра с още една известна българска хубавица, обиколила подиумите на Берлин, Милано и Лондон – модела, актриса и DJ Глория Петкова, която е едно от лицата на международната фешън платформа Answear у нас.

Както моделите, по този начин и множеството посетители на коктейла и специфичната прожекция на документалния филм „ Карл Лагерфелд: Да бъдеш и да изглеждаш ", бяха избрали стилна черно-бяла визия - от Мис България Маги Вълчанова, през инфлуенсърът Евгения Джаферович до ТВ водещата Андреа Бандова. Допълнителен цвят внесоха лилавият тоалет на актрисата Даяна Ханджиева, позната от сериала „ Скъпи наследници " по bTV и неповторимото наличие на телевизионната легенда Маргарита Михнева. Между мъжете се открояваха някогашният министър на образованието Владимир Атанасов, престъпният публицист Слави Ангелов и коафьорът Митко Дамов, който беше измежду уредниците на незабравимата фешън вечер, дружно с Answear и Cinelibri.  Официалните посетители откриха на местата си в залата специфичен подарък - книгата „ Мистерията Лагерфелд “, която разкрива непознатата страна на известния дизайнер. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР