Елегантна, усмихната и на обувки с десетсантиметров ток Марин Льо

...
Елегантна, усмихната и на обувки с десетсантиметров ток Марин Льо
Коментари Харесай

Марин Льо Пен избра Веселин Марешки за партньор в София

Елегантна, усмихната и на обувки с десетсантиметров ток Марин Льо Пен се появи в Народното събрание с Веселин Марешки. След близо два часа изказвания тя отдели в допълнение време, с цел да прегледа постройката и да се снима с депутатите от " Воля "

© Надежда Чипева Още по тематиката
Марешки се отхвърли да бойкотира Народното събрание

Лидерът на " Воля " продължава да желае оставките на Валери Симеонов и Красимир Каракачанов, само че ще обезпечава кворума в залата
14 ное 2018
Кой е " лейтенантът на Пеевски " и по какъв начин той ще управлява подслушванията

Движение за права и свободи издигна Илко Желязков за член на Бюрото за надзор на СРС
9 ное 2018
Племенница на Марин льо Пен отваря френски националистически университет

Марион Марешал желае да образова идващото потомство анти-ЕС водачи, до момента в който Макрон се бори против нелибералните политики в Европа
4 сеп 2018 Лидерът на френската партия " Национален общ брой " Марин Льо Пен пристигна в София, с цел да поддържа присъединяване на " Воля " на Веселин Марешки в евроизборите. Той самият ще е лидер на листата на партията си за тях. В българската столица се организира работна среща на Движението за Европа на нациите и свободата, на която участваха неговият президент и евродепутатът Геролф Анеманс (Белгия), водачът на чешката партия " Свобода и директна народна власт " Томио Окамура, няколко евродепутати от Франция, както и представители на партии-партньори като италианската " Лига ".

Партньорството

Получавате достъп до всички публикации и целия списък на вестника. " След като направихме задълбочено изследване (на евентуалните сътрудници в България - бел.ред.), по какъв начин се държат едните и по какъв начин се държат другите, сме с Марешки, тъй като имаме общи цели и полезности с " Воля ", сподели Марин Льо Пен в отговор на въпрос какво стопира придвижването й да си партнира с другите патриотични обединения в България - Вътрешна македонска революционна организация, НФСБ и " Атака ". Тя отхвърли да разяснява вътрешнополитически въпроси и даже отвърна на настояващия Сашо Диков от телевизия " Евроком ": " Виждам, че сте дебелоглав, само че и аз съм дебелоглав, тъй като съм бретонка ". На друга провокация - знае ли, че предходното име на партия " Воля " е било " Либерален алианс ", тя съобщи - " не, само че не ми пука ". " Вие не разбирате - това, което ни сплотява е свободата, в това число да избирате икономическия модел съгласно интереса на вашата страна ", разяснява Льо Пен.

Лидерът на националистическия френски общ брой, който съгласно последните изследвания изпреварва по електорална поддръжка ръководещата групировка на Макрон, беше готова с тирада, в която имаше и препратки към българската история. Отбеляза, че българската нация е една от най-старите в Еропа, а " вашият горделив народ е посочил пет века силата на издръжливостта ". Льо Пен се обърна към Марешки и цялата му парламентарна група от 12 индивида, седнали на първите столове в зала Изток на Народното събрание, с думите: " Приятели и съидейници, френските патриоти ви поддържат от сърце и душа, тъй като водите битка за свободата на хората и нациите, най-справедливата битка ".

Марешки сподели, че е поканен да се причисли към придвижването преди към година от австрийския представител на Партията на свободата Георг Майер. Са смият Майер се включи със напълно малко видео привествие, в което обаче съумя да каже, че Австрия е отказала да се причисли към Пакта за миграция на Организация на обединените нации, а и България е направила същото, което значи, че " имаме общи огромни цели ".
През 2007 година Жан-Мари Льо Пен (баща на Марин) поддържа акцията на " Атака " и Волен Сидеров за локалните избори. Кандидатът на партията за кмет на София Слави Бинев завоюва 15 186 гласа

Фотограф: Анелия Николова
Идеите

Ако има нещо, с което Льо Пен може да помогне на Марешки, то най-вероятно е да му даде посока на тезите, които да пази. В петък обаче наличието й още не беше дало резултат. Лидерът на " Воля " взимаше на няколко пъти думата, с цел да повтори рецензиите си към вицепремиерите Красимир Каракачанов и Валери Симеонов и даже съумя отново да вмъкне, че не би трябвало да се харчат милиарди за изтребители. В една от вметките пък благодари на медиите, че участват на конференцията, с цел да видят " тези хора от близко ", тъй като поради непознаването им те били жертва на подправени вести. Виждате тук интелигентността на присъстващите и можете да я сравните с " дивата нецензурност на самопровъзгласилите се патриоти ", сподели Марешки.

На неговия декор Льо Пен изглеждаше мощно космополитна. Тя съобщи, че светът върви към края си в този тип, тъй като на всички места се връщат народите - в Съединени американски щати с Доналд Тръмп, в Китай, в Индия и Бразилия, даже и в Катар. Според нея Европейски Съюз не е прелъстителен модел, има антидемократичен темперамент, който се пробва да наложи на хората с ловкост. " Вие няма да ни купите, да ни корумпирате, европейските нации не се продават ", обърна се тя към " брюкселските служители, които стоят в стъклените си здания ". " Какво ще ви се случи, в случай че не реагирате? Това, което става във Франция - градове, които не са френски, квартали, които не се управляват от страната, а от банди, мафия и ислямисти ". Решението, твърди Льо Пен, е Европейският съюз да се преобразува в алианс на нациите, страни, които да си сътрудничат.

Тя описа, че преди време партията й предложила да се свика референдум във Франция с въпрос дали страната да не напусне Европейския съюз по образеца на Англия. Инициативата се провалила, само че пък в това време партии от Движението за Европа на нациите и свободата са влезнали в ръководството на страни като Италия, където водачът на " Лига " Матео Салвини е вицепремиер и вътрешен министър. " Мислим, че към този момент можем да влияем на Европейски Съюз като го превърнем в алианс на нациите. Англия нямаше да излезе от Европейски Съюз, в случай че Европейски Съюз почиташе повече нациите ", разяснява Льо Пен. Тя подлага на критика и метода, по който Брюксел е водил договарянията с Лондон като сподели, че евросъюзът е желал да накаже Англия с неприемливи условия, тъй че нито една друга страна да не си помисля да напуща. " Това беше шантаж, а Мишел Барние беше мощен участник в него, който не съумя да израсне ", твърди водачът на " Националният сговор ".

Френският " Национален общ брой " е изрично против обща европейска войска - " изменничество ще е, в случай че Макрон желае да показа атомната ни мощност с Германия ", както и против обща отбрана на границите от миграция, само че пък поддържа запазването на " Фронтекс ". " Мигрантската рецесия се случи, тъй като Европейски Съюз накара страните да разрушат границите си с обещанието, че съюзът ще ги пази, само че това беше чиста неистина ", съобщи Льо Пен.

Тя назова Русия " велика нация, като Съединени американски щати, с която би трябвало да се приказва " и да се развиват стратегически връзки и не вижда причина Франция да се подчинява на глобите против Москва. " Тласнахме Русия в прегръдките на Китай и доста хора в Европа в този момент съжаляват за това ", сподели още Марин Льо Пен.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР