Electronic Arts са взели решението да не пускат следващото допълнение

...
Electronic Arts са взели решението да не пускат следващото допълнение
Коментари Харесай

Последното допълнение за The Sims 4 ще е недостъпно за територията на Русия

Electronic Arts са взели решението да не пускат идващото допълнение към The Sims 4 за територията на Руската федерация, предава IGN, базирайки се на блог обява на компанията.

My Wedding Stories е експанжън, който се концентрира над вълненията към годежите и сватбите, като дружно с всички нови характерности се вкарват и персонажите на Доменик Юме и Камил Соло. В обявата, която медията цитира, екипът зад играта категорично декларира, че My Wedding Stories няма да бъде оповестен в територии, в които нашата история може да би трябвало да се трансформира поради федералните закони.

„Докато работихме над процесите ни на разработка и характерен метод на поднасяне на историята, на нас ни стана известно, че методът, по който желаеме да разкажем историята на Кам и Дом, може да се окаже нещо, което да не се споделя свободно по света. Възможността да разказваш истории – всевъзможни истории – стои в основата на това, което вършим с The Sims. Непоказването на историята на Кам и Дом значи да създадем компромис с полезностите, с които живеем ежедневно. Ние сме отдадени на това да покажем, че имате свободата да бъдете това, което сте, да обичате тези, които обичате и да описваме историите, които вие желаете да чуете“, пишат The Sims Team.

Референдум от 2020, извършен в Русия, докара до няколко промени в конституцията на страната, като една от тях беше възбрана на двойки от същия пол да се женят, напомня IGN. А още през 2013, страната одобри закон, съгласно който се не разрешава представянето на наличие пред лица под 18 години, което промотира хомосексуална обич.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР