Еластичната лента за уши прави носенето много по-удобноТези медицински маски

...
Еластичната лента за уши прави носенето много по-удобноТези медицински маски
Коментари Харесай

Трислойна медицинска маска пази от прах и бактерии

Еластичната лента за уши прави носенето доста по-удобно

Тези медицински маски имат трислойна конструкция с висока успеваемост на пречистване

По всичко наподобява, че защитните маски ще се настанят трайно в живота ни. Коронавирусът е нито първата, нито последната опасност за здравето, в допълнение към все по-замърсения въздух, изключително в градовете, което принуди доста хора да носят защитни маски.

Въпросът е каква цена ще плащаме за този нов здравен „ аксесоар ”, който се обрисува като наложителен в доста обстановки и мощно целесъобразен при избрани условия – на работа или на публични места със замърсяване на въздуха, при грипни епидемии и така нататък

Пакет от 50 броя медицински маски за еднократна приложимост предлага онлайн магазинът Cafago на цена от $20,91 и доставка от европейски склад в Германия. Това са 3-слойни защитни маски за лице, които предотвратяват проникването на частици, капки, бактерии и прахуляк.

Защитната маска прилепва компактно по лицето, без пропуски

Изработени от първокачествен екологичен нетъкан материал, тези медицински маски са меки, комфортни и дишащи. Еластичната лента за уши улеснява оптимално носенето на маската – тя не е стегната и не оказва напън върху ушите.

Друго преимущество е клипсът за нос, който може да се контролира съгласно формата на лицето, с цел да се реализира компактно нагласяване по кожата, без пропуски. Дизайнът на маските обезпечава огромно пространство за комфортно дишане.

Най-ценното достолепие на маските, предлагани от Cafago, несъмнено, е трислойната високоефективна материя за дестилация, която защищава от навлизане на капки, прахови частици, бактерии и други замърсители в среда на градски смог или при неприятни условия на работа.

Предлаганият пакет включва 50 маски на цена към 20 $

Маските се еднообразно подобаващи за потребление от мъже и дами, имат безпристрастен цвят, меки са и комфортни за носене, като обезпечават леко дишане. На уеб страницата на доставчика е показана директива за вярно слагане на маската на лицето в четири стъпки.

Купи: 50 броя медицински маски за еднократна приложимост на цена от $20,91 и доставка от Германия.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР