Елън Помпео, влязла в сърцата на българските домакини в ролята

...
Елън Помпео, влязла в сърцата на българските домакини в ролята
Коментари Харесай

Елън Помпео гушва $20 млн на сезон от Анатомията на Грей

Елън Помпео, влезнала в сърцата на българските домакини в ролята на доктор Мередит Грей от „ Анатомията на Грей “, се споразумя за идващите два сезона на продукцията. Според контракта актрисата ще прибира по 575 хиляди $ на епизод в идните серии. Това се равнява на 20 милиона на сезон, което по думите й е огромна крачка напред в задачата за еднообразно възнаграждение на двата пола в промишлеността. Така актрисата ще се възкачи на върха на класацията за най-високоплатени дами, работещи в драми на дребния екран.

Макар „ Анатомията на Грей “ да радва феновете към този момент в продължение на 14 години, Помпео разкрива, че не е желала даже да се яви на кастинг за продукцията. „ Не си представях, че ще бъда закопчана за пет години в някаква здравна драма. Исках кариера в киното “, отбелязва звездата. В последна сметка, сътрудникът й я убеждава с концепцията, че сериалът евентуално няма да получи зелена светлина, а хонорарът би платил най-малко наема на жилището й.

„ В края на третия сезон имах шанса да напусна сериала. Но бях на 36 и напълно наясно, че няма да получа по-добра оферта. Като жена в кино промишлеността, нямаше да получавам, колкото мъжете “, безапелационна е звездата като добави, че основен миг в „ справедливото “ й финансово заплащане било отдръпването на екранния й сътрудник Патрик Демпси (д-р Дерек Шепърд) от сериала през 2015 година

Източник: Monitor
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР