Ел Макферсън наскоро се раздели със съпруга си Джефри Софър.

...
Ел Макферсън наскоро се раздели със съпруга си Джефри Софър.
Коментари Харесай

В Холивуд заподозряха връзка между Ел Макферсън и Брад Пит

Ел Макферсън неотдавна се раздели със брачна половинка си Джефри Софър. И съгласно New Idea, 53-годишният супермодел е бил видян на среща с Брад Пит в Холивуд.

" Те несъмнено изглеждаха близки, като двойка на интимна среща. Тя постоянно докосваше рамото му. Определено двамата флиртуваха ", сподели източник пред изданието, представено от Actualno.

Изглежда, че 53-годишният Брад се е наслаждавал на срещата с Ел.

" Той се смееше на всичко, което тя кажеше. Бяха много близо един до различен. "

Двамата за първи път се срещат на снимачната площадка на сериала " Приятели " през 1999, до момента в който Брад към момента е женен за Дженифър Анистън.

Слуховете, че артистът и Макферсън са повече от другари идват след новината, че Ел се е разделила със брачна половинка си Джефри, написа Iwoman.bg.

Тя и синовете от връзката ѝ с френския финансист Арпад Бюсон - 19-годишният Арпад и 14-годишният Аурелиус са се изнесли от имението в Маями, където живееха дружно с 44-годишния Софър.

Брад Пит също е свободен сега, откакто през септември предходната година Анджелина Джоли подаде молба за бракоразвод. В момента двамата са затоплили връзките си най-много поради положителното на 6-те си деца.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР