Ел Маестро: Ще направим всичко възможно, за да бием Монтана

...
Ел Маестро: Ще направим всичко възможно, за да бием Монтана
Коментари Харесай

Ел Маестро: Ще направим всичко възможно, за да бием Монтана и Левски

Ел Маестро: Ще създадем всичко допустимо, с цел да бием Монтана и Левски
Треньорът на ЦСКА-София Нестор Ел Маестро изрази мнение, че Левски ще има минимално предимство против неговия тим предвид на това, че ще има по-лесен мач през седмицата за Купата на България.

Сърбинът показа мнението си след триумфа над Ботев (Враца) с 2:0. "Армейците" победиха Ботев с 2:0 в мач от деветия кръг на Първа лига, който се игра на стадион "Огоста" в Монтана.

"Всеки мач е сложен, това е сериозна седмица за нас, тъй като имаме 3 мощни мача, удовлетворен съм, че направихме първата стъпка към успеха", съобщи той.

"Ще бъде мъчно във вторник против Монтана. Мачовете за Купата постоянно за по-специални, а дербито е най-трудният дуел от всички. Не мисля, че в дербитата има любимец. Мисля, че Левски има леко предимство, тъй като за Купата няма кой знае какъв брой сложен мач. Ще създадем всичко допустимо да спечелим срещите с Монтана и Левски", разяснява Ел Маестро.

ЦСКА остава на лагер в Монтана, където във вторник (25 септември) от 19:00 часа на стадион "Огоста" ще се изправи против едноименния тим в мач от 1/16-финалите на шампионата за Купата на България.

В идващия кръг от Първа лига е първото постоянно дерби за сезона. ЦСКА ще одобри Левски на Националния стадион "Васил Левски" на 29 септември (събота) от 17:00 часа. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР