Ел Маестро: Копенхаген е фаворит, но утре шансовете са 50/50"На

...
Ел Маестро: Копенхаген е фаворит, но утре шансовете са 50/50"На
Коментари Харесай

Ел Маестро: Копенхаген е фаворит, но утре шансовете са 50/50

Ел Маестро: Копенхаген е любимец, само че на следващия ден възможностите са 50/50
"На хартия, в случай че гледаме последните 10 години като бюджет, триумфи, даже като треньор, те са любимец. Но когато гледах техния тим и познавайки нашия, мисля, че възможностите в утрешния мач са 50/50", разгласи наставникът на ЦСКА-София Нестор Ел Маестро преди утрешния дуел с Копенхаген от третия квалификационен кръг на Лига Европа.

"Червените" одобряват датския отбор на Националния стадион "Васил Левски" от 20:45 часа на следващия ден, а седмица по-късно ще гостуват в Дания за реванша. "Ще дадем всичко от себе си на следващия ден. В последните няколко мача играхме добре, само че за първи път през този сезон ще играем против тим, който като характерности е по-добър от нас, тъй че ще бъде друго. Утре, когато излезем на терена, никой няма да мисли кой е любимец и кой - новобранец, и двата отбора ще играят за победа. На хартия, в случай че гледаме последните 10 години като бюджет, триумфи, даже като треньор, те са любимец. Но когато гледах техния тим и познавайки нашия, мисля, че възможностите в утрешния мач са 50/50. Ние би трябвало да използваме мощните си оръжия. Винаги обичам да нагласям тактиката към отличителните качества на нападателите. Знам, че няма да е доста добра концепция против този тим да използваме дълги топки към централния нападател, само че аз познавам качествата на моите футболисти", разяснява Ел Маестро на днешната конференция.

"Няма да ви кажа тактиката си, само че сме се подготвили доста в детайли и знаем всичко за тяхната игра, както са създали и те. Ние сме доста стимулирани, това е най-важният ни мач за сезона досега, само че същото се отнася и за тях. Така че чакам един добър мач. Те са доста добър тим, с доста положителни и скъпи играчи. Добре проведени са, с доста умел треньор. Голямото предизвикателство за нас ще бъде дали можем да се противопоставим на един толкоз проведен тим на високо равнище. Те са от по-добро състезание, играят съществени мачове всяка седмица, за тях е обикновено всяка година да играят в груповата фаза и даже по-напред. Но аз имам вяра в нашия тим и сигурно на следващия ден на Копенхаген няма да е лесно", добави треньорът на "армейците".

Ел Маестро разкри, че опитният бранител Станислав Манолев няма да е подготвен за утрешния мач, а отборът ще бъде и без санкции Николай Бодуров. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР