Екзотичният красавец Сами Хоссни, който изгря в последния сезон на

...
Екзотичният красавец Сами Хоссни, който изгря в последния сезон на
Коментари Харесай

Сами Хоссни в ново риалити с гаджето си - slava.bg

Екзотичният красавец Сами Хоссни, който изгря в последния сезон на "Фермата ", влезе с половинката си Мила в ново онлайн риалити предаване.

Изданието се споделя "Максимал Ривендж " и още веднъж е обвързвано с оцеляване в природата на ръба на човешките благоприятни условия. Предаването е снимано за няколко дни край Козлодуй.

Въпреки че отпадна на крачка от финала, Хосни, който е лайфкоуч и фитнес инструктор, няма отмалялост и търси нови провокации.

Любопитното в тази ситуация е, че в това шоу той влиза дружно с приятелката си, европейската шампионка по джу-джицу Мила Савова, на която изневери във "Фермата ". Измяната се случи пред очите на цяла България, като Сами не загатна, че има гадже отвън формата, и прелюбодейства с маникюристката Силвия.

По всичко личеше, че за инструктора това е забежка, само че Силвия одобри връзките им за съществени. Въпреки това след края на шоуто Сами се върна при своята обичана, която го поддържаше от самото начало и му елементарни изневярата. Самият той призна, че не желае да си губи времето и желае да има деца от Мила, защото я обича същински.

Докато бе в формата, Мила не спря да поддържа приятеля си и по-никакъв метод не сподели ненавист или неприятно отношение към маникюристката от Варна. Двете баджаначки даже се засякоха на финала на предаването, само че не демонстрираха по никакъв метод реакция една към друга.

Днес двойката е по-щастлива от всеки път макар стеклите се събития във "Фермата ". За да сплотят още повече връзките си, влюбените вземат участие в предаването за оцеляване, което се върти онлайн. Те са преодолели всевъзможни премеждия в връзките си и не стопират да пътуват и упражняват дружно.

След като Сами излезе от "Фермата ", двамата с Мила започнаха да обикалят страната и чужбина, където работят и се забавляват. Празниците изкарват фамилно, а от началото на годината се подвизават в зимните ни курорти, където вървят на уроци по ски, написа България през днешния ден.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР