Екзотични ваканции за 8 март си подариха бронзовите медалистки с

...
Екзотични ваканции за 8 март си подариха бронзовите медалистки с
Коментари Харесай

Златни момичета станаха кралици на пустинята

Екзотични ваканции за 8 март си подариха бронзовите медалистки с ансамбъла от Рио 2016 Цветелина Найденова и Ренета Камберова.

 

Златните девойки, които са също европейски и международни шампионки, са буйни пътешественички. Сега те безусловно се трансфораха в кралици на арабската пустиня, само че в разнообразни нейни кътчета.

Докато 27-годишната Цвети избра Дубай, нейната някогашна съотборничка попива античната история на Йордания.

Красавиците изпълниха Инстаграм с любопитни фрагменти от двете дестинации и обраха овациите на почитателите си. Рени ги развесели със своя снимка с камили и текст към нея „ Приказки по женски ”.

Освен от разходката си измежду алените пясъци в Обединените емирства Найденова разгласява и изкусителни фотоси от известни хотели, в това число от Бурж Халифа. Със своите 828 метра това е най-високата постройка в света. Навсякъде някогашната помощник-треньорка на ансамбъла за девойки беше напълно заложила на белия цвят.

31-годишната Камберова пък е впечатлена от розово-червения камък на постройките в Петра - прословутата Съкровищница на фараона, която евентуално датира от II век. „ Просто има неща, които би трябвало да се видят онлайн ”, написа Рени по отношение на монумента, за който се има вяра, че съкровището на фараона (вероятно Рамзес III, който владеел мините в Петра) било прикрито в урна на върха му. Местните хора стреляли по урната, пробвайки се да я разбият и да видят съкровището, само че тя оставала невредима, писа Телеграф.

Рени, която в последните години дава отговор за спорта в община Пазарджик, призна, че се е влюбила и във величествената пустиня Уади Рум. Гимнастичката я съпостави с Марс и неслучайно тук са снимани „ Междузвездни войни ”, а също „ Лорънс Арабски ” и „ Аладин ”.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР