Екзотични предавания очаквайте по всички документални канали на Viasat World.

...
Екзотични предавания очаквайте по всички документални канали на Viasat World.
Коментари Харесай

Краят на империята по Viasat History, Австралийски спасители по Viasat Explore, Джереми Уейд по Viasat Nature

Екзотични излъчвания очаквайте по всички документални канали на Viasat World. Премиерният епизод на „ Краят на империята “ с историка Дейвид Адамс можете да видите по Viasat History в четвъртък в 21:50 и в събота от 19:55.
Друг харизматичен водещ, Джереми Уейд ни среща с „ Речни чудовища “ в паметната си поредност, към този момент е по Viasat Nature от 4 март. От същия понеделник по Viasat Explore дебютира „ Австралийски избавителен отряд “ – в 22:00 часа.

Четвъртък 22:50, събота 19:55, неделя в 21:00
Брой епизоди: 10 x 60 мин.
С водещ режисьора и историк Дейвид Адамс, поредицата показва новаторска и авторитетна позиция към историята, разследвайки зрелищното проваляне на кралските династи. Вижте трагичните истории на велики крале и императори като Карл Велики, Шах Джахан и Атила и техните не толкоз велики фамилии. Поредицата разкрива малко познати обстоятелства от живота им, като пътува до Франция, Англия, Грузия, Узбекистан, Китай и Индия. Насладете се на неповторимите графични и кино механически похвати, непознати в документалистиката досега, измежду които е и виртуален музей.


по Viasat Explore
В 22:00 от понеделник, 4 март
Брой епизоди: 8 x 60 мин.
Потопете се в свят на високи залози и трагични морски спасявания с " Австралийски избавителен отряд ".
Дествието се развива в района Уитсъндей в Северен Куинсланд в Австралия. Австралийският избавителен отряд подхваща сериозни и рискови избавителни задачи, в които една неточност може да аргументи съществени физически травми или финансова злополука. Отрядът се пробва да избави район, унищожен от неотдавнашен циклон Категория 4, който предизвиква огромни вреди и оставя голям брой потрошени плавателни съдове и транспортни средства. Водени от австралийската си храброст и увереност, хората от екипа одобряват всяко предизвикателство и умеят и да се забавляват.
Изпълнена напрегнато, безредици и мощни страсти, поредицата демонстрира по какъв начин се преодоляват всички компликации в името на запазването на една от най-красивите крайбрежни линии в света във допустимо най-хубаво положение.


От понеделник, 4 март, в 21:55 ч.
Този месец ви представяме три неповторими кино лентата, които разкриват някои от най-големите загадки в историята: " Психарско корабокрушение ", " Жената в стоманения ковчег " и " Невидимият град на Рим ".

Понеделник, 4 март, в 21:55 ч.
През 1629 година холандският транспортен съд " Батавия " се схваща в коралов риф до западноавстралийското крайбрежие с 360 пасажери и екипаж на борда. Оказва се обаче, че корабокрушението е най-малкият им проблем. Събитията се развиват като в " Повелителят на мухите ".
Аптекарят Йеронимус Корнелиус - всесилен водач с обаянието на лидер на фетиш, основава свят на безредица и принуждение, доминиран от игри на власт, полови плебеи, хедонизъм и полуда. Оцелелите се обръщат един против различен и 120 индивида са кръвожадно убити в границите на три жестоки месеца.
В наши дни екип от специалисти по правосъдна медицина подхващат задача да разкрият какво се е случило и най-много за какво, изкопавайки скелети на жертви в търсене на улики. Пътуването им ги води в Холандия, където е почнало всичко, с цел да обхванат в мозъка на килъра и да разкрият дали в действителност е бил умопобъркан.

Вторник, 5 март, в 21:55 ч.
На 4 октомври 2011 година строителни служащи шокирано откриват човешки остатъци на зарязан терен в квартал " Елмхърст " в " Куинс " в Ню Йорк. Останките са толкоз добре непокътнати, че очевидците в началото вземат решение, че са се натъкнали на мъртвец от скорошно ликвидиране, само че заключенията на съдебномедицинския разбор са радикално разнообразни. Погребано в красиво направен и безценен стоманен ковчег, тялото в действителност е на млада афроамериканка, умряла в първата половина на 19-и век, още преди Гражданската война и формалното унищожаване на робството.
Коя е била тя? " Жената в стоманения ковчег " следва съдебномедицинския археолог Скот Уорнах и екип от историци и учени, които проверяват историята на дамата и времето, в което е живяла, разкривайки какъв е бил животът на свободните афроамериканци на Север.

по Viasat Nature
Всеки работен ден в 18:00
от понеделник, 4 март

От политически проблематичната граница на Бразилия, Колумбия и Перу, до пребиваването при племе в дъждовна тропическа гора, шестият сезон предлага на Джереми Уейд най-голямото му предизвикателство досега.
Водещият е по следите на толкоз странни мистерии, че му се постанова да прекара цяла година в Южна Америка.
В седмия сезон Джереми изследва тъмната страна на природата, пробвайки се да залови сладководни зверове - фенове на човешката плът. В осмия сезон Джереми изоставя обичаните си реки и се насочва към нова територия - открития океан. Сред бурни морета и гмуркайки се на огромни дълбочини, дали Джереми и екипът му ще излязат живи от най-голямото си премеждие досега?
В деветия и финален сезон на " Речни чудовища " Джереми си напомня осемте впечатляващи сезона и се завръща на някои от местата, с цел да открие какво се е трансформирало в последното десетилетие. Докато Джереми продължава да пътешества и изследва, ще се натъкне на най-голямата риба в кариерата си досега.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР