Екзотични масажистки са хит на плажа в Слънчев бряг този

...
Екзотични масажистки са хит на плажа в Слънчев бряг този
Коментари Харесай

Екзотични масажистки са хит на плажа в Слънчев бряг

 Екзотични масажистки са шлагер на плажа в Слънчев бряг този сезон. Опитни тайландки оферират над 30 типа разтривки край морето, които са доста потребни и ободряващи. Наши и непознати курортисти се редят на опашка, с цел да се подложат на екзотичното наслаждение. Терапевтките,  които владеят до съвършенство техниките на лечебния и релаксиращ масаж вършат чудеса с ръцете си, а процедурите са едни от от най-хубавите пробвани до момента, настояват туристи. Удоволствието не излиза по никакъв начин скъпо. Един час в опитните ръце на професионалистките коства сред 35 и 60 лв.. Екзотичните процедури ободряват и разтоварват напрежението, облекчават болки в мускулите и ставите.

Специалистките ползват типичен масажни техники от Тайланд, където има специфични учебни заведения, в които с години учат тънкостите на масажното изкуство. Туристите избират най-често обичайният тайландски масаж. Масажистът леко натиска и събира тялото в разнообразни позиции без никакви дейности от страна на клиента, натискат се избрани биологично дейни точки върху тялото, масажистът дърпа, усуква или разтяга ставните връзки, с цел да отстрани напрежението и умората. Интересно е, че техниките, с които масажистките от Тайланд реализират това са посредством напън с палци, длани, лакти, предмишници и ходила.

Много публикуван е и така наречен foot-massage, или масаж на краката и по-скоро на стъпалата и пръстите на краката. В стъпалата са съсредоточени доста витални точки и  зони, споделят терапевтките. Масленият масаж пък съвършено отпуска и усъвършенства кръвообращението.  Обучените тайландки  употребява масла, които имат позитивен резултат върху цялото тяло. Масажът облекчава напрежението и умората, тонизира кожата, усъвършенства съня.  Разбира се, може да посетите тайландски масаж просто за наслаждение и релакс, споделят терапевтките на пясъка. Туристите могат да изберат и процедура, която се прави с четири ръце от две тайландки по едно и също време и включва композиция от няколко типа масажни техники.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР