Екземпляр от Библия е изгорил Владислав Росляков, студентът който взриви

...
Екземпляр от Библия е изгорил Владислав Росляков, студентът който взриви
Коментари Харесай

Стрелеца от Керч е изгорил Библия пред убийството

Екземпляр от Библия е изгорил Владислав Росляков, студентът който взриви бомба и откри огън в Политехническия лицей в черноморския град Керч, съобщи газета.ру.

Събеседник на медията през днешния ден заяви, че Стрелеца от Керч е унищожил няколко флашки и печатни издания малко преди да извърши закононарушението си. Сред пепелта са били открити и остатъци от Светото писание. От пламъците е оживял пасажът от старозаветната книга Второзаконие: Господ, Бог твой, Сам ще тръгне пред тебе; Той ще изтреби тия нации начело тебе, и ти ще ги завладееш; Иисус ще тръгне пред тебе, както приказва Господ; (в превод на Синода на Българската православна църква).

Според източника на изданието евентуално претекстът на килъра е бил набожен. Медията напомня, че майката на Росляков е била последователка на протестантско течение в християнството.

Студентът от Керченския политехнически лицей влезе в образователното заведение в сряда, детонира бомба и откри огън. Заради неговите дейности починаха 21 души, в това число и Росляков. Днес се появи информация, че закононарушението може да вземе още една жертва.

Студентът от колежа Армен Бадалян е в тежко положение. Той се е опитал да се самоубие, като се е хвърлил от висок етаж. Причината за дейностите му е била новината за гибелта на приятелката му Виктория Демчук, убита от Росляков. "Аз желая да отида при любовта на моя живот ", това е написал в предсмъртното си младежът. Бадалян има тежки контузии и лекарите се борят за живота му, осведоми Russia Тoday.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР