Екзалтиран, настръхнал, назидателен и заплашителен, Бойко Борисов днес направи опит

...
Екзалтиран, настръхнал, назидателен и заплашителен, Бойко Борисов днес направи опит
Коментари Харесай

Николай Милчев: Заплашителен, премиерът слънце обвини юмрука на президента, протестиращите, Меркуриий, но не и себе си

Екзалтиран, наежен, поучителен и застрашителен, Бойко Борисов през днешния ден направи опит да отмести прожектора от себе си и да го насочи към незнайно бъдеще и още по-неизвестно Велико национално заседание.
В своето послание министър председателят слънце упрекна всички: юмрука на президента, гласа на протестиращите и опозицията, упрекна ретроградния Меркурий, земя и небо, само че себе си - не. Нито един път за нищо. До каквото се е докоснал той, всичко е станало на злато.

Нито един път менторският му и афектиран звук не трепна и не изиска опрощение. За него няма неодобрение против несвършващото му властническо ръководство, а бунт, барикади, бесилки и вериги против извънземните, които дерибействат в България.

Като предлага Велико национално заседание, Бойко Борисов се пробва да изрита топката отвън игрището на персоналната му оставка, отговорност и отмъщение и се заиграва с хрумвания и време, основно с време.

Щял да подаде оставка той, а не държавното управление му, когато Парламентът вземе решение за привикване на Велико национално заседание. Колко комфортно и хитро и какъв брой обтекаемо. Ама

Великото национално заседание може и в никакъв случай да не стане, а той към този момент постоянно ще споделя: " Аз предложих, аз мислех за бъдещето, но те... "

Очаквам след някой различен ден този талант на парламентаризма да предложи Велико национално заседание за конституция на Марс.
Така наречените от премиера " виновни решения " не са нищо друго с изключение на политическа димка и опит да се напазарува време за още далавери.

Оставка и отмъщение! После всичко останало.

Николай Милчев

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР