Еквивалентът на Оскарите в света на комуникациите - Cannes Lions,

...
Еквивалентът на Оскарите в света на комуникациите - Cannes Lions,
Коментари Харесай

Едни от най-добрите световни лектори ще ни обучават на комуникации наесен

Еквивалентът на Оскарите в света на връзките - Cannes Lions, идва в София по покана на Noble Graphics. Фестивалът, който преди месец събра на Френската ривиера лектори като режисьорa Алфонсо Куарон („ Рома “), носителят на „ Грами “ Джон Леджънд и тв продуцентa Шонда Раймс („ Анатомията на Грей “), гостува с просветителните си стратегии в София. Noble Graphics, единствен представител на България с отличие на влиятелния конгрес, пренеся най-хубавите модерни практики в рекламния бизнес в първото издание на Noble Academy (25 и 26 октомври в Нов български университет), оповестиха за
Целта на Noble Academy е да вдигне равнището на пазара като срещне млади експерти в областта на маркетинга и рекламата с експерти, чието въображение и лидерски качества движат част от най-силните марки в спорта, модата и технологиите. Сред тях са Стив Лейтъм (мениджър " Таланти " и образование в Cannes Lions), Сам Сондърс (криейтив шеф на METROPLEX, САЩ), Максимилиан Калхед (съосновател на The Pop Up Agency, Англия), Мариам Акхунова (криейтив шеф на Possible, Русия), Дорис Данер (вицепрезидент на TBWA за Централа и Източна Европа), Разван Капанеску (основател на WINGS Creative Lab) и доста други.
В рамките на два дни, посредством голям брой лекции и три извънредни уъркшопа, участниците в Noble Academy ще се срещнат с новите трендове в построяването на тактики, работещи бизнес модели, тактики за оцеляване на корпоративната еднаквост в цифрова среда, сполучливи креативен подходи и ефикасни екипи. „ Вярваме, че единствено дружно и с общи сили можем да развиваме пазара, а подготовката на младите експерти е определяща за бъдещето на българската стопанска система “, споделиха мотивацията си уредниците от Noble Graphics. „ Да срещнеш онлайн имена от този сан и да имаш опция да се учиш непосредствено от техния опит, е неповторима опция, която ще даде на участниците в академията шанса да отворят нови порти в професионалното си израстване “, означават още уредниците.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР