Eквивалентът на Оскари-те в света на комуникациите - Cannes Lions,

...
Eквивалентът на Оскари-те в света на комуникациите - Cannes Lions,
Коментари Харесай

Да бъдеш сред най-добрите: Българка сред лекторите на "See it be it"

Eквивалентът на " Оскари " -те в света на връзките - Cannes Lions, идва в София на 27-ми октомври. Фестивалът, който преди месец събра на Френската ривиера лектори като режисьорa Алфонсо Куарон, носителят на " Грами " Джон Леджънд и ТВ продуцентa Шонда Раймс, ще гостува с просветителните си стратегии в София.

Снимка: bTV

Единствената българка, поканена да съобщи своя опит на събитието, е Мария Милушева. Тя е точният образец за работеща майка. Има петгодишна щерка и над 50 награди в областта на рекламния бизнес.

Снимка: bTV
„ Това е нещо, с което всяка жена рано или късно се сблъсква и е много сериозен проблем, тъй като поражда възприятие за виновност и на двете места - не си задоволително у дома, а когато си у дома не се чувстваш задоволително на 100 % на работа. Аз мисля, че съм доста благополучен човек, имам ужасно семейство и другари и постоянно във всяка стъпка в образованието си, в кариерата си съм имала цялостната поддръжка на всички към мен и са разбирали за какво ми е значимо и какъв брой доста значи работата ми за мен”, показа Мария Милушева.

Снимка: bTV
Преди 3 години тя става единствената българка, селектирана с 15 експерти от рекламния отрасъл от целия свят, за присъединяване в " See it be it ". Тогава се заражда и концепцията да придвижи най-хубавите модерни практики в рекламния бизнес и у нас.

Снимка: bTV
„ Аз не мисля, че връзките и рекламата са по-различни от всяка друга сфера. Проблемите, с които нормално се сблъскват дамите, са възнаграждение, което е по-ниско във всяка сфера в България. За жал казусът е в нас самите, че не преговаряме задоволително добре за заплатите си, не пожелаваме покачвания. И в огромна степен този проблем може да бъде решен с повече проактивност от наша страна”, изясни Милушева.

Снимка: bTV
Посетителите на събитието ще могат да чуят неповторимите истории на известни и съумели хора в най-различни сфери, а също и новите трендове в бизнес моделите.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР