Еквадорското крило Кевин Меркадо може отново да облече екипа на

...
Еквадорското крило Кевин Меркадо може отново да облече екипа на
Коментари Харесай

На Армията обмислят да си върнат Меркадо

Еквадорското крило Кевин Меркадо може още веднъж да облече екипа на ЦСКА-София, въпреки че напусна " Армията " единствено преди месец. Това ще се случи в случай, че резултатите от тестванията на португалеца Укра не са приемливи. Бившият футболист на Порто е с безспорни качества, които се нравят на Стамен Белчев, само че физическото му положение е притеснително. Той е скъсал кръстни връзки през април предходната година и не е играл футбол близо 10 месеца.

Ясно е, че Укра ще е подготвен за игра след 3 или 4 седмици и няма да вземе присъединяване в днешната контрола с Вихрен (Сандански). И с цел да са уверени, че 29-годишният футболист е здрав, то той ще премине голям брой медицински проби. Ако се окаже, че резултатите от тях са неприятни, то от ЦСКА-София ще създадат опит да си върнат Меркадо. Той е благосъстоятелност на Гранада, само че не попада в проектите на испанците.

Еквадорецът бе пред трансфер в Барселона Гуаякил, само че договорката пропадна и в този момент действително палачът на Лудогорец от мача в Разград няма тим, в който да играе. Всичко обаче е условно, защото нещата зависят от физическата форма на Укра и резултатите от медицинските проби.

" Меридиан Мач "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР